Kennisbank Empack

Afbeelding algemeen

Algemeen

Interessante informatie op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmaterialen, verpakkingen technologieën en verpakking services bundelen wij op deze pagina. 

Verpakkingen

De meest innovatieve, op maat gemaakte en slimme secundaire en tertiaire verpakkingen. Dit op het gebied van consumenten- en industriële verpakkingen.

Materialen

Nieuwe evoluties in verpakkingsmaterialen, substraten en verbruiksartikelen die de bescherming optimaliseren, de houdbaarheid verbeteren. Maar die ook kosten, gewicht, afval doen verminderen.

Technologieën

De laatste innovaties op het gebied van verpakkingsmachines en verpakkingslijnen, inclusief o.a. wegen, verpakken, vullen, etiketteren en kwaliteitscontroleapparatuur.

Services

Regionale verpakkingsgerelateerde dienstverleners zoals ontwerp, ontwikkeling, consultancy, contractverpakking, recycling, software en zakelijke dienstverlening in het geval van outsourcingbehoeften (co-packing).

consumentenverpakkingen

Consumentenverpakkingen

De belangrijke rol van verpakkingen in het aankoopproces van de consument. De essentie van design, functionaliteit en duurzaamheid om een verantwoordelijk en verleidelijk verhaal te vertellen.

Schrijf je nu in voor Empack 2023!

Vanaf nu is het mogelijk om je online in te schrijven voor Empack 2023 op 5 & 6 april 2023 in Brabanthallen Den Bosch.
Registreer je hieronder gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 5 & 6 april 2023. 

Kennispartners

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.