Nieuws

Afbeelding algemeen

Algemeen

Interessante informatie op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmaterialen, verpakkingen technologieën en verpakking services bundelen wij op deze pagina. 

Verpakkingen

De meest innovatieve, op maat gemaakte en slimme secundaire en tertiaire verpakkingen. Dit op het gebied van consumenten- en industriële verpakkingen.

Materialen

Nieuwe evoluties in verpakkingsmaterialen, substraten en verbruiksartikelen die de bescherming optimaliseren, de houdbaarheid verbeteren. Maar die ook kosten, gewicht, afval doen verminderen.

Technologieën

De laatste innovaties op het gebied van verpakkingsmachines en verpakkingslijnen, inclusief o.a. wegen, verpakken, vullen, etiketteren en kwaliteitscontroleapparatuur.

Services

Regionale verpakkingsgerelateerde dienstverleners zoals ontwerp, ontwikkeling, consultancy, contractverpakking, recycling, software en zakelijke dienstverlening in het geval van outsourcingbehoeften (co-packing).

consumentenverpakkingen

Consumentenverpakkingen

De belangrijke rol van verpakkingen in het aankoopproces van de consument. De essentie van design, functionaliteit en duurzaamheid om een verantwoordelijk en verleidelijk verhaal te vertellen.

Automation4Packaging

Waardevolle inzichten over automatisering in verpakkingen, verpakkingsmaterialen, technologieën en diensten. Binnen onze sector speelt automatisering van het verpakkingsproces een cruciale rol.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Empack? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over Empack op 9, 10 & 11 april 2024. 

Kennispartners

Scroll naar top