The tradeshow for

CONSUMER PACKAGING

Gelijk met Empack

Empack is dé verpakkingsbeurs van Nederland. Experts uit de gehele verpakkingsindustrie komen hier samen om hun producten, diensten en oplossingen te presenteren en met elkaar te delen. In 2025 vinden de events weer tegelijk plaats.

De Brabanthallen

Packaging Innovations vindt plaats in De Brabanthallen ‘s – Hertogenbosch. Wist je dat door de meerdere hallen die samen 55.000 vierkante meter oppervlakte vormen, de Brabanthallen de grootste evenementen locatie in Zuid-Nederland is?

ervaringen

Het event voor verpakkend Nederland!”

Benieuwd naar de ervaringen van deelnemers van  Packaging Innovations en Empack 2023?  Lees een van de interviews!

OVER HET EVENT

Opvallen in de schappen gaat al jaren verder dan een flitsend ontwerp. Producenten en merken worden continu uitgedaagd op de inzet van circulariteit, (duurzame) materialen, innoverende technieken, gebruiksgemak, reuse, recycling, verpakkingsontwerp en minimalisatie van verpakkingen. Marketeers, brand managers, verpakkingsspecialisten, R&D managers, designers en inkopers staan voor de uitdaging om te blijven innoveren. Op 2 & 3 april 2025 komen zij samen in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch om in één keer weer helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. 

EASYGO

EasyGo is een servicepakket gebaseerd op de laatste ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Het is een vast onderdeel van een beursdeelname en helpt jou om alles uit jouw deelname te halen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Empack & Packaging Innovations om op de hoogte te blijven van al het nieuws vanuit de branche en over de beurs!

VOLG ONS

Volg jij Packaging Innovations al? 

Neem contact met ons op

Heb je vragen, of kunnen we je ergens mee helpen? Laat gerust je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Susanne den Otter

Sr. Account Manager
+31 (0)183 – 680 649

Stuur ons een bericht

Scroll naar top