Nodig je relaties uit

Ontmoet jouw relaties op Empack 2024

Een succesvolle beurs maken we samen. Om het jou zo makkelijk mogelijk te hebben om je klanten en prospects te laten weten dat je deelneemt aan Empack, bieden we je de  unieke Uitnodigingsservice van Easyfairs aan.

Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Wij sturen namens jouw bedrijf de gepersonaliseerde uitnodigingskaarten of e-mail kosteloos naar jouw relaties.

Helaas kunt je niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De
deadline voor het aanleveren van je relatielijst was 12 februari 2024. Wel
kunt je nog bijdragen aan de bezoekerskwaliteit. In My Easyfairs vindt je jouw
persoonlijke digitale uitnodigingslink en diverse materialen om je
beursdeelname actief te promoten via My Easyfairs

Laat je achterban weten dat je erbij bent

Relaties uitnodigen via de database

Als je wilt dat wij klanten vanuit jouw bedrijfsnaam uitnodigen dan heb je de mogelijkheid om een complete database bij ons aan te leveren. Aan de relaties in deze database versturen wij dan gepersonaliseerde kaarten vanuit jouw bedrijfsnaam. 

De unieke registratielink

Als je online klanten wilt uitnodigen, kun je simpelweg een unieke link doorsturen. Wanneer je klanten op deze link klikken, komen zij direct in onze registratie uit en kunnen zij zich zonder code inschrijven. Makkelijker kan bijna niet!

De portal om je relatielijsten aan te leveren, de unieke registratielink en andere marketingmaterialen vind je allemaal in je My Easyfairs account. Je vindt ze onder het kopje ‘Klanten & prospects uitnodigen’. Wist je dat je daar ook precies bij kan houden wie zich via jouw unieke code of link heeft geregistreerd? 

De belangrijkste voordelen voor je op een rij

Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop

Dat scheelt tijd én kosten. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Alles is AVG-proof

We hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld waarin je met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit!

Je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt hier een grote rol in. Met het uitnodigen van klanten heb je veel invloed op wie jij ontmoet tijdens Empack.

Gegarandeerd bezoek op jouw stand

Door een groot aantal uitnodigingen vanuit jouw bedrijfsnaam te sturen, weten veel (potentiële) relaties van jouw deelname aan Empack. Grote kans dat ze je tijdens de beurs komen opzoeken!
EF-COV-icons_exhibitorcatalogue.png

EXHIBITOR ACTIVATION

exhibitoractivation@easyfairs.com
+31 (0) 523 289 818

Vragen over de uitnodigingsservice?

Neem gerust contact met ons op! 

Scroll naar top