Relaties uitnodigen

Nodig jouw relaties uit voor Empack 2022

We ondersteunen je graag bij het uitnodigen van jouw relaties met de unieke Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Wij sturen namens jouw bedrijf de gepersonaliseerde uitnodigingskaarten kosteloos naar jouw relaties.

We bieden je 3 mogelijkheden in de uitnodigingenservice

Uitnodigingskaarten bestellen

Bestel gratis uitnodigingskaarten, gepersonaliseerd op firmanaam en met een unieke registratiecode. Deel deze kaarten uit of verstuur ze naar klanten, prospecten, partners … om je aanwezigheid op Empack te promoten.

TIP: Geef jouw relaties voor aanvang van de beurs nog een telefoontje of stuur ze een e-mail dat je uitkijkt naar hun bezoek.

Hoe werkt het?

Relaties uitnodigen via de database

Als je wilt dat wij klanten vanuit jouw bedrijfsnaam uitnodigen dan heb je de mogelijkheid om een complete database bij ons aan te leveren. Aan de relaties in deze database versturen wij dan gepersonaliseerde kaarten vanuit jouw bedrijfsnaam. 

Hoe werkt het?

De unieke registratielink

Als je online klanten wilt uitnodigen, kun je simpelweg een unieke link doorsturen. Wanneer je klanten op deze link klikken, komen zij direct in onze registratie uit en kunnen zij zich zonder code inschrijven. Makkelijker kan bijna niet!

Hoe werkt het?

De belangrijkste voordelen voor je op een rij

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop
Alle tijd en kosten die je normaal kwijt zou zijn voor een soortgelijke uitnodigingskaart, bespaar je nu! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

2. Alles is AVG-proof
We hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld waarin je met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

3. Je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie jij ontmoet tijdens Empack.

4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand
Wegens het versturen van een groot aantal uitnodigingen vanuit jouw bedrijfsnaam, hebben veel (potentiële) relaties kennisgenomen van jouw deelname aan Empack. Hiermee heb je de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan jouw stand aanzienlijk verhoogd.

Scroll naar top