Automation4Packaging

Automatisering in de verpakkingsindustrie

De verpakkingsindustrie behoort al jaren tot één van de topsectoren van Nederland. Om groot te blijven én te blijven groeien, is innovatie noodzakelijk. Maar ontwikkeling van nieuwe technologieën is vaak duur en vraagt om specialistische kennis. De oplossing? Automatisering van het verpakkingsproces. Dit zorgt niet alleen voor meer efficiëntie, maar is ook lager in de kosten.

Nog nooit was de vraag vanuit de verpakkingsmarkt om slimme oplossingen zo groot als nu. Daarom krijgt Automation4Packaging een prominente plaats op de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.

Wie zijn op zoek naar de oplossing?

Directeur / eigenaar

Inkoper

Technisch manager

Productiemanager

R&D manager

Logistiek manager

Maintenance manager

ICT Manager

Mechanical engineer

Logistics & Automation gaat op als onderdeel van Empack onder de naam Automation4Packaging

Deelnemers

Meer weten? Klik op het logo van de deelnemers om meer te lezen over hun bedrijf, producten en/of diensten. 

Interesse in deelnemen aan Automation4Packaging?

Wil je onderdeel worden van Automation4Packaging of meer informatie ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.