Automation4Packaging

Automatisering in de verpakkingsindustrie

Automatisering van het verpakkingssysteem is een belangrijk thema binnen de sector. Niet gek dat het ook een grote rol speelt tijdens Empack! Onder de noemer Automation4Packaging presenteren wij en onze exposanten hi-tech machines, robotica, sensoren en software voor het optimaliseren van het verpakkingsproces. Met als uiteindelijk doel jou verder te helpen je proces zo in te richten dat de kwaliteit en consistentie van verpakkingen efficiënt verbetert, de productiviteit verhoogt, arbeidskosten verlagen en de doorlooptijd verkort.

Ben jij op zoek naar oplossingen voor het het inleggen van producten in verpakkingen, het afsluiten van verpakkingen, het aanbrengen van etiketten en barcodes of het pelletiseren van afgewerkte producten? Kom langs op Empack en ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering!

Waarom verpakkingslijnen optimaal automatiseren?

Door technologische vooruitgang wordt het automatiseren van het verpakkingsproces steeds betaalbaarder en het stelt je in staat om het productaanbod probaat te kunnen veranderen zonder grote aanpassingen.

Wie zijn op zoek naar de oplossing?

In verschillende sectoren, zoals de voeding- en drankenindustrie, farmaceutica en elektronica wordt Automation4Packaging veelvuldig toegepast. Functieprofielen die je specifiek mag verwachten voor Automation4Packaging zijn: productiemanagers, technisch managers, engineers, verpakkingsdesigner, kwaliteitsmanager, inkopers en logistiek managers.

Directeur / eigenaar

Inkoper

Technisch manager

Productiemanager

R&D manager

Logistiek manager

Maintenance manager

ICT Manager

Mechanical engineer

DEELNEMERS 2024

Meer informatie?

Wil je een bijdrage leveren aan het thema Automation4Packaging of meer informatie ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Susanne den Otter

Sr. Account Manager
+31(0)183 680 649

Scroll naar top