Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen aan Empack Den Bosch 2021?

Empack is de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie in de Benelux. Hier spreek je een record aantal gemotiveerde beslissers die interesse hebben in jouw innovaties, producten of diensten. Vaak duurt het enkele maanden om nieuwe klanten te vinden en corona bemoeilijkt deze situatie. Tegelijkertijd groeit het verlangen naar fysieke ontmoetingen sterk.

De 2021 editie van Empack vormt de ideale gelegenheid en snelkoppeling naar nieuwe klanten. Gedurende twee intense dagen verzamelen we de hele branche voor netwerk, wisselen we ervaringen uit en doen we zaken. Zet jouw bedrijf in de spotlight, versterk jouw positie in de branche en profiteer door oplossingen aan te bieden voor zoekende bezoekers.

Safe visit

Deelname aan Empack moet uiteraard op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Beursorganisator Easyfairs, waar de Empack onderdeel van is, neemt hiervoor verschillende maatregelen. Een voorbeeld is het partnership met SGS, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS ziet erop toe dat alle beurzen van Easyfairs voldoen aan strenge hygiëne en desinfectie protocollen. Op de eerste beursdag van Empack vindt er een audit door SGS plaats waarbij alle maatregelen worden gecontroleerd.

Twee vakgerichte beurzen onder één dak

Gelijktijdig met Empack vindt ook Logistics & Automation plaats. Deze vakbeurs is volledig gericht op intralogistieke oplossingen voor warehouse activiteiten en technologieën voor fabrieksautomatisering. De gehele keten voor verpakking, (intra)logistiek en automatisering is daarmee onder één dak aanwezig.

Thema's Empack 2021

Materialen

Verpakkingen

Technologie

Verpakkings-diensten

Aftermovie
Empack Den Bosch 2019

Scroll naar top