Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen aan Empack Den Bosch 2021?

Empack is de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie in de Benelux. Hier spreek je een record aantal gemotiveerde beslissers die interesse hebben in jouw innovaties, producten of diensten. Vaak duurt het enkele maanden om nieuwe klanten te vinden en corona bemoeilijkt deze situatie. Tegelijkertijd groeit het verlangen naar fysieke ontmoetingen sterk.

De 2021 editie van Empack vormt de ideale gelegenheid en snelkoppeling naar nieuwe klanten. Gedurende twee intense dagen verzamelen we de hele branche voor netwerk, wisselen we ervaringen uit en doen we zaken. Zet jouw bedrijf in de spotlight, versterk jouw positie in de branche en profiteer door oplossingen aan te bieden voor zoekende bezoekers.

Thema's Empack 2021

Materialen

Verpakkingen

Technologie

Verpakkings-diensten

Twee vakgerichte beurzen onder één dak

Gelijktijdig met Empack vindt ook Logistics & Automation plaats. Deze vakbeurs is volledig gericht op intralogistieke oplossingen voor warehouse activiteiten en technologieën voor fabrieksautomatisering. De gehele keten voor verpakking, (intra)logistiek en automatisering is daarmee onder één dak aanwezig.

Aftermovie
Empack Den Bosch 2019

Scroll naar top

Webinar gemist?

Webinar SUP-richtlijn: nieuwe regels voor wegwerpplastics

Op 30 juni organiseerde Empack een online webinar over de SUP-richtlijn.

Heb je het webinar onverhoopt gemist en wil je het graag terugkijken?