Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen aan Empack in Evenementenhal Gorinchem?

Empack is de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie in de Benelux en vormt een uniek businessplatform voor nieuwe producten, diensten en oplossingen voor iedereen die vooruitgang wil boeken in de verpakkingswereld.

Op Empack spreek je een record aantal gemotiveerde beslissers die interesse hebben in jouw innovaties, producten of diensten. Vaak duurt het enkele maanden om nieuwe klanten te vinden en tegelijkertijd is de fysieke beurs het ideale moment om bestaande relaties weer face-to-face te ontmoeten. 

De 2024 editie van Empack vormt de ideale gelegenheid en snelkoppeling naar nieuwe klanten. Gedurende drie intense dagen verzamelen we de hele branche voor netwerk, wisselen we ervaringen uit en doen we zaken. Zet jouw bedrijf in de spotlight, versterk jouw positie in de branche en profiteer door oplossingen aan te bieden voor zoekende bezoekers.

Benieuwd welke partijen hun deelname aan Empack Gorinchem 2024 al vastgelegd hebben? Ga naar de deelnemerslijst

THEMA'S
Empack

Materialen

Verpakkingen

Technologie

Diensten

"Empack is dé beurs waar bezoekers een complete oplossing voor een verpakkingsvraagstuk kunnen vinden. Een mooi moment om te netwerken met je bestaande en nieuwe klanten. "

SUSANNE DEN OTTER

Sr. Account Manager
+31(0)183 680 649

MARCEL VAN HEUSDEN

Sr. Account Manager
+31(0)183 680 631

Vragen over EasyGo?

Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Scroll naar top