Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen aan Empack in Brabanthallen Den Bosch?

Empack is de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie in de Benelux en vormt een uniek businessplatform voor nieuwe producten, diensten en oplossingen voor iedereen die vooruitgang wil boeken in de verpakkingswereld.

Op Empack spreek je een record aantal gemotiveerde beslissers die interesse hebben in jouw innovaties, producten of diensten. Vaak duurt het enkele maanden om nieuwe klanten te vinden en tegelijkertijd is de fysieke beurs het ideale moment om bestaande relaties weer face-to-face te ontmoeten. 

De vakbeurs loopt gelijktijdig met Logistics & Automation, hét vakevenement voor professionals werkzaam in de intralogistiek. Dit resulteert in een uniek samenkomen van de volledige keten van verpakken, intralogistiek en automatisering.

De 2023 editie van Empack vormt de ideale gelegenheid en snelkoppeling naar nieuwe klanten. Gedurende twee intense dagen verzamelen we de hele branche voor netwerk, wisselen we ervaringen uit en doen we zaken. Zet jouw bedrijf in de spotlight, versterk jouw positie in de branche en profiteer door oplossingen aan te bieden voor zoekende bezoekers.

Empack Brabanthallen Den Bosch
Technologie

Thema's Empack 2023

Empack-Icoon---1

Materialen

Verpakkingen

Verpakkingen

Technologie

Technologie

Diensten

Diensten

Benieuwd welke partijen hun deelname aan Empack Brabanthallen Den Bosch al vastgelegd hebben? Ga naar de deelnemerslijst

Twee vakbeurzen onder één dak

Logistics & Automation is samen met Empack gehuisvest en richt zich volledig op intralogistieke oplossingen voor magazijnactiviteiten en technologieën voor fabrieksautomatisering. De hele keten van verpakken, (intra)logistiek en automatisering is daarmee onder één dak aanwezig.

L_A_logo_WEB_white
Scroll naar top