Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen aan Empack Den Bosch 2021?

Empack is de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie in de Benelux. Hier spreek je een record aantal gemotiveerde beslissers die interesse hebben in jouw innovaties, producten of diensten. Samen met een groot aantal exposanten vertegenwoordig je de complete verpakkingssector en bied je oplossingen voor het verduurzamen en efficiënter maken van verpakkingsprocessen.

Vaak duurt het enkele maanden om nieuwe klanten te vinden. Empack vormt de ideale gelegenheid en is een snelkoppeling naar nieuwe klanten.  Twee dagen lang verzamelen we de hele branche voor netwerken, wisselen we ervaringen uit en doen we zaken. Zet jouw bedrijf in de spotlight, versterk jouw positie in de branche en maak gebruik van deze kans. We zien jou graag als exposant tijdens Empack den Bosch 2021!

 

Twee vakgerichte beurzen onder één dak

Gelijktijdig met Empack vindt ook Logistics & Automation plaats. Deze vakbeurs is volledig gericht op intralogistieke oplossingen voor warehouse activiteiten en technologieën voor fabrieksautomatisering. De gehele keten voor verpakking, (intra)logistiek en automatisering is daarmee onder één dak aanwezig.

Thema's Empack 2021

Materialen

Verpakkingen

Technologie

Verpakkings-diensten

Aftermovie
Empack Den Bosch 2019

Scroll naar top