Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen aan Empack Gorinchem?

Empack is de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie in de Benelux. Hier spreek je een record aantal gemotiveerde beslissers die interesse hebben in jouw innovaties, producten of diensten. Vaak duurt het enkele maanden om nieuwe klanten te vinden en corona bemoeilijkt deze situatie. Tegelijkertijd groeit het verlangen naar fysieke ontmoetingen sterk.

De 2022 editie van Empack vormt de ideale gelegenheid en snelkoppeling naar nieuwe klanten. Gedurende drie intense dagen verzamelen we de hele branche voor netwerk, wisselen we ervaringen uit en doen we zaken. Zet jouw bedrijf in de spotlight, versterk jouw positie in de branche en profiteer door oplossingen aan te bieden voor zoekende bezoekers.

Evenementenhal Gorinchem ​

Afgelopen periode heeft beursorganisatie Easyfairs flink geïnvesteerd in haar beurslocatie aan de A15. Lees hieronder wat Evenementenhal Gorinchem nog meer onderscheidend maakt.

20200917093325_IMG_5211

De hypermoderne bovenverdieping Next Level beschikt over de nieuwste audiovisuele technieken, LED-verlichting, een frisse moderne aankleding en geavanceerde conferentiezalen.

beurshal

Door de inzet van twee centrale roltrappen is er een goede connectie tussen Next Level en de begane grond.

IMG_1178

Door de inzet van twee centrale roltrappen is er een goede connectie tussen Next Level en de begane grond.

Thema's Empack 2022

Empack-Icoon---1

Materialen

Empack-Icoon-2

Verpakkingen

Empack-icoon---4

Technologie

Empack-Icoon-3

Verpakkingsdiensten

Benieuwd welke partijen hun deelname aan Empack Gorinchem al vastgelegd hebben? Ga naar de deelnemerslijst en klik in het menu op Empack Gorinchem 2022.