Voeding-& drankensector

Belangrijkste sector voor de verpakkingsindustrie

Eén van de meest belangrijke sectoren voor de verpakkingsindustrie is de voedings- en drankensector. Van alle diverse sectoren die Empack bezoeken, is de voedings- en drankensector dan ook de meest bezochte. Empack biedt een platform voor oplossingen en innovaties die relevant zijn voor de voedselverwerking en distributie ervan.

Ben je op zoek naar voedselveilige verpakkingen? Duurzame verpakkingen? Efficiëntere verpakkingsprocessen? Logistieke oplossingen of nieuwe ontwikkelingen op het gebied van labelen en etiketteren? Breng een bezoek aan Empack! Deze leveranciers staan voor je klaar:

De top 3 thematieken

Voor jou als voeding- en drankenspecialist

Verpakkings- en vultechnologie

Dit gaat enerzijds over het kiezen van geschikte verpakkingsmaterialen, de implementatie van voedselveilige verpakkingsprocessen en technologieën die de houdbaarheid van producten moet verlengen. Anderzijds gaat het over het waarborgen van de productkwaliteit, het verminderen van verspilling en het verlagen van de productiekosten. Op Empack vind je de meest geschikte verpakkingsoplossing voor jouw product(en).

label materialen en print technologieën

Van ontwerp, productie tot aan het toepassen van labels op jouw producten. Je vindt op Empack materialen die voldoen aan voedselveiligheidsnormen, bestand zijn tegen omgevingsinvloeden, zoals vocht en temperatuur, die passen bij het gewenste imago van het merk, maar ook makkelijk aangepast kunnen worden door veranderende voorschriften.

primaire en secundaire verpakkingen

zowel de verpakking die in direct contact staat met het product als ook de verpakking die meerdere primaire verpakkingen bij elkaar moet houden. Op Empack vind je niet alleen verpakkingsoplossingen om de voedselveiligheid te waarborgen, maar ontdek je ook nieuwe materialen, vormen en sluitingsmechanismen. Daarnaast vind je hier oplossingen omtrent distributie, opslag en presentatie van jouw producten.

Kom netwerken met deze bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top