Groothandels & logistieke bedrijven

Efficiëntie van distributieprocessen gebaat bij innovatieve verpakkingsoplossingen

Naast bekende merken uit de foodindustrie bezoeken veel groothandels en logistieke bedrijven Empack. Voor een zo efficiënt mogelijk distributieproces kun je op Empack verpakkingstrends- en technologieën vinden, zoals innovatieve traceerbaarheidssystemen of stapelbare verpakkingen. Daarnaast vind je leveranciers die jou kunnen bijpraten over de nieuwste verpakkingsregelgeving en wil je verduurzamen? Op Empack vind je ook een tal van duurzame verpakkingsmaterialen en – technologieën. Breng een bezoek aan Empack en deze leveranciers staan voor je klaar:

Op zoek naar beschermende verpakkingsoplossingen

Als groothandel of logistiek bedrijf kun je je hart ophalen bij verschillende leveranciers die  verpakkingsoplossingen aanbieden voor het veilig en efficiënt vervoeren van jouw goederen, zoals:

  1. Industriële verpakkingen: speciaal voor het vervoeren van grote, zware of ongewone vormen van goederen zijn er robuuste verpakkingen die bescherming bieden in tijden van opslag en transport.
  2. Transportverpakkingen: deze verpakkingen zijn bedoeld voor het veilig vervoeren van goederen over lange afstanden, zoals dozen, pallets of containers, zodat goederen intact en onbeschadigd op de plek van hun bestemming aankomen.
  3. Beschermende verpakkingen: door het gebruik van schokabsorberende materialen of speciale verpakkingsontwerpen kun je je goederen beschermen tegen schokken, trillingen, vocht of andere gevaren tijdens het transport of opslag.

Voor welk verpakkingsprobleem zoek jij een oplossing? Ook op zoek naar verpakkings- en vul technologieën? Kijk dan hier. 

Kom netwerken met deze bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top