Waarom bezoeken?

Waarom je Empack Den Bosch 2021 niet mag missen

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt plaats op 8 & 9 september 2021 plaats in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechonologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. Empack biedt je een uitgebreid programma aan om jouw kennis up-to-date te houden. Profiteer van talloze tips en tricks om jouw bedrijf een boost te geven met het advies van gerenommeerde sprekers en specialisten op de beursvloer. Je gaat zonder twijfel vol inspiratie terug naar je werkplek om jouw bevindingen toe te passen in praktijk.

 

Thema's Empack 2021

Materialen

Verpakkingen

Technologieën

Services

De 5 redenen waarom je Empack 2021 moet bezoeken

Welke exposanten ontmoet je

Je komt persoonlijk in contact met A-spelers als Heineken, Hema, Albert Heijn en belangrijke afnemers uit het MKB. Deze bedrijven zijn leveranciers van o.a. verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines en labeling, printers van verpakkingen en processing, IT, Software en Smart Devices. Denk hierbij aan exposanten gespecialiseerd in:

Verpakkingsmaterialen, toebehoren en benodigdheden

Packaging machines icon

Verpakkingsmachines en labeling

Print icon

Printen van verpakkingen en processing​

7-79939_logistics-carrier-carrier-icon-png-transparent-png

Intralogistiek en handling

IT Software icon

IT, Software & Smart Devices​

Safe visit

Een bezoek aan Empack moet uiteraard op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Beursorganisator Easyfairs, waar de Empack onderdeel van is, neemt hiervoor verschillende maatregelen. Een voorbeeld is het partnership met SGS, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS ziet erop toe dat alle beurzen van Easyfairs voldoen aan strenge hygiëne en desinfectie protocollen. Op de eerste beursdag van Empack vindt er een audit door SGS plaats waarbij alle maatregelen worden gecontroleerd.

 

Scroll naar top