Praktische info

Alles op een rijtje

2 & 3 april 2025
09:00 – 17:00 uur

+31 (0)183 680 680

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 1
5222 AK Den Bosch

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Bereikbaarheid

AUTO

De Brabanthallen is uitstekend bereikbaar: nabij de A2, A59 en A65. Op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. En een half uur rijden van Eindhoven Airport en de Duitse en Belgische grens. 

Evenementenhal Gorinchem ligt direct aan de A27 en de A15, aan het begin van Gorinchem-Oost. De rijafstand vanaf Knooppunt Gorinchem bedraagt maar 5 minuten. De Evenementenhal in Gorinchem is een ideale locatie met nationaal bereik.

OPENBAAR VERVOER

Ook met het openbaar vervoer is Brabanthallen Den Bosch goed bereikbaar: het ligt op maximaal 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. 

Ook met het openbaar vervoer is Evenementenhal goed bereikbaar. Vanaf station Gorinchem kun je lijn 387 nemen. Stap uit bij de dichtstbijzijnde halte op de Spijksesteeg/Griendweg, dan is het nog slechts 7 minuten lopen naar Evenementenhal Gorinchem.

Gratis wifi

Onbewaakte gardarobe

oplaadpunten

Voldoende parkeerplaatsen

Parkeren

Voorkom een wachtrij bij vertrek en koop voorafgaand aan Empack online alvast je parkeerticket. Uiteraard kun je ook ter plaatse nog een parkeerkaartje kopen bij een van de automaten. 

Scroll naar top