Praktische info

Alles op een rijtje

9, 10 & 11 april 2024
10:00 – 17:00 uur

+31 (0)183 680 680

Evenementehal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Bereikbaarheid

AUTO

Evenementenhal Gorinchem ligt direct aan de A27 en de A15, aan het begin van Gorinchem-Oost. De rijafstand vanaf Knooppunt Gorinchem bedraagt maar 5 minuten. De Evenementenhal in Gorinchem is een ideale locatie met nationaal bereik.

OPENBAAR VERVOER

Ook met het openbaar vervoer is Evenementenhal goed bereikbaar. Vanaf station Gorinchem kun je lijn 387 nemen. Stap uit bij de dichtstbijzijnde halte op de Spijksesteeg/Griendweg, dan is het nog slechts 7 minuten lopen naar Evenementenhal Gorinchem.

TAXI

Wil je gebruik maken van een taxi? Boek je taxirit heel eenvoudig online via Sneleentaxi. Je profiteert van een scherm tarief, tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Klik op het icoon van de taxi voor meer informatie of om te boeken.

Toegang voor mindervaliden

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalidenparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast zijn er invalidentoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Scroll naar top