WiredWorkers hosts Bin Picking Demo Week
Wiredworkers

WiredWorkers organiseert Bin Picking Demoweek

WiredWorkers organiseert van 26 februari tot en met 1 maart 2024 de Bin Picking Demoweek. Tijdens deze week kunnen geïnteresseerde bedrijven een 1-op-1 demo bijwonen van een geautomatiseerde bin picking opstelling met een collaboratieve robot.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bin picking is een geavanceerde pick-and-place toepassing waarbij robots en computer vision worden gecombineerd. Dankzij 3D vision kunnen robots nu producten in een bak herkennen en oppakken, waardoor gestandaardiseerde aanbieding niet meer nodig is. Dit verandert de kijk op robotmogelijkheden, omdat de robot nu individuele producten herkent en oppakt, in plaats van een gestandaardiseerde aanvoer vanaf een transportband te vereisen. Deze innovatie maakt het zelfs mogelijk dat een robot bulkproducten van een transportband laadt.

In de week van 26 februari bieden we de mogelijkheid tot een anderhalf uur durende 1-op-1 demo van een Bin-Picking opstelling met een sensorsysteem van SICK en een cobot. SICK is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van oplossingen voor op sensoren gebaseerde applicaties voor industriële toepassingen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top