De Showroom

REFURBISHED EN TWEEDEHANDSMACHINES IN DE SHOWROOM

In een tijd waar duurzaamheid en circulariteit centraal staan, is het belangrijk om de machines in de verpakkingsindustrie een “tweede kans” te geven. Of het nu gaat om een opgeknapte machine, een showroommodel of een prachtige tweedehands die alvast helemaal is warmgedraaid.

In De Showroom op Next Level van Evenementenhal Gorinchem tijdens Empack vind je een assortiment aan refurbished of tweedehands machines. Zit er een machine tussen die jij net nodig hebt voor je productielijn? Dan kan je direct tijdens de beurs je interesse tonen aan de deelnemer en een bod doen!

Empack zet zich actief in voor een duurzamere wereld. Naast dat er aandacht wordt besteed aan het informeren en inspireren middels de initiatieven van onze deelnemers en de kennissessies tijdens de beurs, zet Empack ook de nodige stappen naar duurzaamheid. Lees hier meer over de duurzaamheidsinitiatieven en hoe jij kan bijdragen aan een schonere beurs.

Deze verpakkingsmachines verdienen een tweede kans

Atoma E233A

Met meer dan 850 door LWA geleverde weegkoppen heeft de Atoma lineaire weger zich ruimschoots in de markt bewezen. Laurijsen WeegAutomaten levert deze soms 40 jaar oude machines volledig gereviseerd met compleet nieuwe, weer ijkwaardige besturing.

Voor meer informatie is Laurijssen WeegAutomaten te vinden op stand G121

Retrofit VPR 250 incl. P@ck-Control

Sinds 1995 heeft DL Packaging al ruim 750 verpakkingsmachines, met name verticale vorm-, vul- en sluitmachines, over de gehele wereld geleverd en geïnstalleerd. Deze machines zijn stuk voor stuk herbouwd en veelal gemoderniseerd, op maat, naar wens van de klant. Bijna al deze machines zijn door DL Packaging voorzien van de nieuwste Siemens S7- of Rovema’s eigen PackControl besturing en servo-aandrijving. DL Packaging toont zo’n machine in De Showroom van Empack van Gorinchem.

Voor meer informatie zijn DL Packaging en Rovema te vinden op stand H116

rovema-VPR-showroom-empack

Machine binnenkort beschikbaar

Veldkamp is een expert op technisch gebied en zet zich in om een tweede leven in machineparken te blazen middels de juiste productiemachines. Met de expertise, disciplines én machines in huis, biedt Veldkamp binnenkort een tweedehands machine aan voor De Showroom.

Voor meer informatie is Veldkamp Technische Service te vinden op stand D207

Neem contact met ons op

Heb je interesse om jouw machine tentoon te stellen voor verkoop op De Showroom tijdens Empack Gorinchem 2024? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Susanne den Otter

Sr. Account Manager
+31(0)183 680 649

Marcel van Heusden

Sr. Account Manager
+31(0)183 680 631

Of stuur ons een bericht

Scroll naar top