Weber introduceert de nieuwe LA4050 V3
Weber Marking Systems

Weber introduceert de nieuwe LA4050 V3

Weber, introduceert de nieuwe modificatie van haar succesvolle LA4050E Print & Apply model.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Legi-Air 4050 E is nog eenvoudiger in gebruik, door de toevoeging van een 7 inch kleuren touch display. De nieuwste generatie is volledig gemoderniseerd en kenmerkt zich door haar modulariteit, wat de flexibiliteit aanzienlijk vergroot. Het systeem beschikt over de mogelijkheid om een controller toe te voegen, voor diverse netwerk- en communicatie mogelijkheden. Efficiency is het kenmerk, omdat het systeem in staat om nog nauwkeuriger etiketten aan te brengen. Tenslotte zijn er diverse innovaties toegevoegd, te weten: een gemotoriseerde unwinder, extra bevestigingsmogelijkheden, compleet nieuwe electronica, smc perslucht, welke o.a. als voordeel hebben om de onderhoudsinterval verder te vergroten.

Daarnaast introduceert WMS een innovatieve twee-kleuren grootkarakter inkjetprinter

De Markoprint integra PP 108 maakt indruk met haar unieke prestaties in termen van snelheid, beschikbaarheid en afdrukkwaliteit. De Markoprint integra PP 108 bereikt een afdrukhoogte tot 108 mm bij een ongelooflijke snelheid van maximaal 150 meter per minuut en 360 dpi. De innovatie is: de mogelijkheid om haarscherp tweekleurig te printen.

Het circulerende inktsysteem verwijdert automatisch lucht uit de sproeierrijen. Dit zorgt voor een duurzaam, schoon afdrukbeeld.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top