Weber introduceert de nieuwe LA4050 V3

Description

Weber introduceert de nieuwe LA4050 V3

De Legi-Air 4050 E is nog eenvoudiger in gebruik, door de toevoeging van een 7 inch kleuren touch display. De nieuwste generatie is volledig gemoderniseerd en kenmerkt zich door haar modulariteit, wat de flexibiliteit aanzienlijk vergroot. Het systeem beschikt over de mogelijkheid om een controller toe te voegen, voor diverse netwerk- en communicatie mogelijkheden. Efficiency is het kenmerk, omdat het systeem in staat om nog nauwkeuriger etiketten aan te brengen. Tenslotte zijn er diverse innovaties toegevoegd, te weten: een gemotoriseerde unwinder, extra bevestigingsmogelijkheden, compleet nieuwe electronica, smc perslucht, welke o.a. als voordeel hebben om de onderhoudsinterval verder te vergroten.

Daarnaast introduceert WMS een innovatieve twee-kleuren grootkarakter inkjetprinter

De Markoprint integra PP 108 maakt indruk met haar unieke prestaties in termen van snelheid, beschikbaarheid en afdrukkwaliteit. De Markoprint integra PP 108 bereikt een afdrukhoogte tot 108 mm bij een ongelooflijke snelheid van maximaal 150 meter per minuut en 360 dpi. De innovatie is: de mogelijkheid om haarscherp tweekleurig te printen.

Het circulerende inktsysteem verwijdert automatisch lucht uit de sproeierrijen. Dit zorgt voor een duurzaam, schoon afdrukbeeld.

Media

Gallery

Website

Downloads

Share

Scroll to Top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.