FANUC’s new features
FANUC Robotics Benelux

FANUC’s nieuwigheden

Uitbreiding van FANUC CRX cobot serie

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

FANUC heeft nieuwe varianten van enkele van zijn robots gelanceerd!
Een daarvan is de CRX-25iA met een payload 30kg en een maximale reikwijdte van 1889 mm.
We zien dat er op de Europese markt veel vraag is naar collaboratieve robots en willen passende oplossingen bieden voor een breed scala aan toepassingen. Onze cobots zijn ontworpen om elk type fabrikant – klein of groot – te ondersteunen bij het uitbreiden van hun mogelijkheden met de hoogste betrouwbaarheid.

Verder lanceerden we een ondersteboven model van de SCARA serie. Deze serie robots bieden de ideale mix van snelheid en precisie en zijn daardoor perfect voor assemblage, pick & place, inspectie en verpakkingstoepassingen. Het grote voordeel van het ontwerp van de nieuwste SCARA uitvoering is dat hij ‘dode zones’ elimineert! Door aan het plafond gemonteerd te worden bestrijkt de SR-3iA/U SCARA het volledige volume van het cilindrische werkgebied. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen waarbij bijvoorbeeld willekeurig geplaatste producten op een transportband worden gelegd. Dergelijke taken zijn meestal afhankelijk van een camera die een beeld maakt, waarna een robot het product oppakt. Met de SR-3iA/U zijn er geen bewegingsbeperkingen in het volledige werkgebied van de robot, waardoor deze toepassing 100% succesvol is.

Bovendien brengen we ook graag de nieuwste FANUC DR-3iB delta robotserie (met een payload van 6kg en 8kg) onder de aandacht! Deze robot heeft een beschermingsgraad van IP69K met een volledig gesloten roestvrijstalen behuizing, die bestand is tegen chemicaliën, hoge druk en temperaturen vereist in bepaalde industrieën.
De FANUC DELTA robots zijn specifiek ontworpen voor het maximaliseren van snelheid en flexibiliteit bij picking en handling toepassingen. Hun unieke parallel-link structuur en groot werkbereik maken hen ideaal voor het automatiseren van veeleisende toepassingen die traditionele 6-assige robots of 4-assige SCARA-robots niet kunnen uitvoeren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top