FANUC biedt slimme oplossingen om de productiviteit in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te verhogen.
FANUC Robotics Benelux

FANUC biedt slimme oplossingen om de productiviteit in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te verhogen.

RVS Deltarobot

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het automatiseren van uw voedsel- of drankenproductie is eenvoudiger dan u denkt. FANUC biedt slimme oplossingen om de productiviteit te verhogen, ongeacht de grootte van uw bedrijf. Onze producten en plug-and-play oplossingen maken het bereiken van betaalbare automatisering in uw gehele productieketen mogelijk.
Toegewijd aan elke fase van uw productie, ondersteunen wij u met front-of-line, processing, picking, handling en end-of-line toepassingen.
Een van de populairste robots in deze sector zijn de delta robots. De meest recente aanwinst in de FANUC DR-3iB delta robot serie is de roestvrijstalen uitvoering; DR-3iB/6 STAINLESS.
De nieuwe DR-3iB/6 STAINLESS werd speciaal ontworpen om klanten te helpen hun efficiëntie te maximaliseren bij het snel picken en verpakken van met name voedingsmiddelen, farmaceutische en cosmetische producten.
De vierassige deltarobot heeft een bereik van 1200 mm (450 mm hoogte) en een krachtig ontwerp, waardoor hij bij hoge snelheden een laadvermogen van 6 kg aankan. De robot is IP69K geclassificeerd, met een volledig gesloten roestvrij stalen behuizing die bestand is tegen de chemicaliën en hoge druk/temperaturen die vereist zijn in strikte wash-down omgevingen, typisch voor de voedings-, cosmetica- en farmaceutische industrie.
Meer info op www.fanuc.eu of bezoek onze stand tijdens Empack Den Bosch, Stand E01 in hal 3.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top