Robert Pack Industrial and Packaging Equipment

Robertpack B.V.

Over ons

Even voorstellen……
We zijn al meer dan 40 jaar system integrator van robotsystemen (Yaskawa en Fanuc) voor de toepassingen picking, packing, palletising en handling met als belangrijkste markt de foodindustrie. Robottechniek staat voor flexibel, betrouwbaar en lage onderhoudskosten.

Ook voor complete robot verpakkingslijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel kennis van het gehele productieproces vanaf het moment dat het product in zijn primaire verpakking zit totdat het product het bedrijf op de pallet verlaat.

Ieder product is anders en productieprocessen zijn heel divers. Wij beschikken over een ervaren team van technisch specialisten en ontwikkelen de mechanische en besturingsoplossingen in eigen beheer en kunnen daardoor echt maatwerk leveren.

Want dat is waar wij goed in zijn: Totaalconcepten op het gebied van eindverpakking. En daarmee maken wij ons sterk. Ook voor úw merk!

Nieuws

DATA LOGGING EN ANALYSE

P@ckServ: Data verzamelen en analyseren

Lifetime Performance Monitoring Om de prestaties van geleverde machines te monitoren en storingen proactief op te sporen, bieden wij een service aan om na de installatie de machine te monitoren en daarmee de OEE te verhogen

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top