Robertpack COBOT Palletising Solution
Robert Pack Industrial and Packaging Equipment

Robertpack COBOT palletiseeroplossing

Onze COBOT (de-)palletiseeroplossing is flexibel, gemakkelijk te installeren/programmeren en duurzaam

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Onze industriële COBOT palletiseeroplossing is direct leverbaar en is uitgerust met een 6-assige YASKAWA HC robot die een superieur draagvermogen tot wel 30 kg heeft. Uiteraard is een FANUC COBOT ook mogelijk.

Robertpack’s industriële COBOT palletiseeroplossing werkt collaboratief en kan zonder hekwerk veilig** en volledig automatisch producten stapelen op pallets met standaard een stapelhoogte tot wel 2,2+ meter (optioneel hoger) en met een hoge IP67-beschermingsgraad kunnen ze ook worden ingezet in levensmiddelen gerelateerde toepassingen.

Onze COBOTS hebben dezelfde kwaliteit als onze industriële ROBOTS en kunnen tezamen met de complete oplossing door ROBERTPACK onderhouden worden. De oplossingen van ROBERTPACK zijn ontworpen om minimaal 10, 15 of zelfs 20+ jaar mee te gaan, zonder afbreuk te doen aan de technische beschikbaarheid en OEE.

Kortom; ROBERTPACK maakt gebruikt van een traditioneel industriële of collaboratieve oplossing, beide van zeer hoge kwaliteit (YASKAWA of FANUC) en met behoud van technische beschikbaarheid/OEE die u van ROBERTPACK kan verwachten en gewend bent.

**Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Robertpack, of het nu gaat om traditionele industriële robot- of COBOT-toepassingen. Bij COBOTS is veiligheid een extra aandachtspunt vanwege hun collaboratieve toepassing, die vaak zonder veiligheidshekwerk wordt ingezet.

De voordelen van de Robertpack COBOT palletiseeroplossing:
– Grootste cobot in zijn klasse tot 30kg laadvermogen en 2,2+ meter (optioneel hoger)
– Werkt zonder schermen dankzij interne torsiesensoren
– Snelle cyclustijden, zelfs in collaboratieve modus
– Geavanceerde veiligheidsfuncties
– Standaard IP67 en levensmiddelbestendig vet voor gevoelige omgevingen zoals de
levensmiddelenindustrie

Kom tijdens de EMPACK 2024 in Gorinchem naar onze stand B132 om de Cobot Palletiseeropstelling in werking te zien. Het team van Robertpack adviseert u graag!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top