Panasonic Industry

Over ons

Panasonic Industry Europe maakt deel uit van de wereldwijde Panasonic Industry organisatie, één van de vijf grote werkmaatschappijen binnen Panasonic Holding. Panasonic Industry Europe levert producten en diensten voor industriële klanten in heel Europa.

Panasonic Industry is toegewijd om klanten in staat te stellen hun doelen te bereiken in een breed scala van industriële sectoren zoals mobiliteit, infrastructuur, automatisering, medisch, apparaten, smart living en veiligheid. Met de knowhow van apparaten en oplossingstechnologieën, gecultiveerd door een wereldwijde mindset en meer dan een eeuw traditie, werkt Panasonic Industry nauw samen met klanten om een duurzame toekomst te creëren.
Het brede en diverse productportfolio van Panasonic Industry omvat belangrijke sectoren voor elektronische componenten, waaronder elektromechanische componenten, passieve componenten, batterijen en andere energieproducten, sensoren en draadloze connectiviteitsmodules, thermisch managementmateriaal en maatwerkoplossingen, evenals automatiseringsapparaten en -oplossingen.
Meer over Panasonic Industry: http://industry.panasonic.eu

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.