Panasonic Industry

Onze klant Ranpak aan het woord

In elke verpakking gaat de besparing mee

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Als producent en wereldwijd leverancier van verpakkingsoplossingen maakt Ranpak volop werk van automatisering. Klanten moeten hun pakketten zo snel en rendabel mogelijk kunnen opvullen, zo vinden ze bij het bedrijf, dat in Nederland in Heerlen is gevestigd. Bovendien gaat het niet alleen om rendement op financieel, maar ook duurzaam vlak. Vandaar ook de slogan van Ranpak: Deliver a Better World.

Besturing verbeterd
Paper packaging en automation komen voor Ranpak steeds meer samen, zoveel is duidelijk. Neem bijvoorbeeld de PadPak Guardian: een compacte converter die papier omzet in buffermateriaal, relatief eenvoudig is te verplaatsen en daardoor flexibel inzetbaar is. De Guardian heeft wezenlijke verbeteringen ten opzichte van z’n voorgangers. En dat nog los van de nieuwe besturing, waarvoor Ranpak met ons samenwerkte.

Toe naar een nieuw platform
De besturing van vorige converter-uitvoeringen raakte verouderd, dus wilde Ranpak tegelijk met de ontwikkeling van de Guardian toe naar een nieuw, uniform platform. Samen kwamen we binnen drie maanden tot de nieuwe besturing, als bijdrage voor een oplossing die ervoor zorgt dat bij de klant het rendement meegaat in elke verpakking. Benieuwd hoe we dit deden? En wat bij het project kwam kijken? Je leest het in onze klantcase over Ranpak.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top