Kortho Coding & Marking

Kortho Coding & Marking

Over ons

Waarom kiezen voor Kortho?
Als bedrijf bent u op zoek naar een leverancier van codeeroplossingen die u bijstaat om de codeerprocessen te optimaliseren. Met oplossingen die in ruime mate voldoen aan de regelgevingen, MVO’s en andere belangrijke zaken als duurzaamheid. Maar bovenal ook in het voorkomen van menselijke fouten.

Kortho heeft haar Hoofdkantoor, R&D en productie in Nederland. U bent er zo van verzekerd dat alle lijnen zeer kort zijn. U heel dicht bij alle experts zit. Iets wat u ook verwacht van een leverancier. In ons geval direct bij de Nederlandse fabrikant zonder tijdzones of afhankelijkheid van derden.

Kortho heeft een uitgebreid aanbod aan codeeroplossingen waarmee u het codeerproces op uw verpakkingslijnen slimmer, foutloos en efficiënter kan inrichten. Conform de huidige Industry 4.0 standaard.

Onze bewezen expertise in geavanceerde codeer technologieën staat borg voor het maximaliseren van de efficiency op uw verpakkingslijn. Of het nu gaat om verdere (Software) automatisering via Centrale Printeraansturing, Checksystemen en Traceability of tijdbesparend Intelligent Labeldesign.

Met Kortho’s SLIMLINE(tm) concept zijn Industry 4.0 toepassingen mogelijk die elders alleen met duur maatwerk software verkregen kan worden.

Totaaloplossingen op maat, standaard leverbaar uit voorraad
Waar voorheen printers op zichzelf stonden zijn ze nu slechts een onderdeel van de klantgerichte totaaloplossing. Software, naadloze integratie en aansturing zijn net zo belangrijk. Door onze unieke positie als fabrikant, met meer dan een halve eeuw ervaring zijn wij in staat om verder te gaan dan het “slechts” leveren van apparatuur. Door modulair te werken kunnen wij zowel hardware als software in-house naar elke codeerwens configureren.

Hierdoor hebben onze klanten maar één aanspreekpunt en kunnen wij maatwerk totaaloplossingen bieden, maar dan met de snelheid, prijs en betrouwbaarheid van een standaard pakket.

Kortho, Made in Holland sinds 1958

Nieuws

Kortho TT-SERIES: TT53 Thermal Printer

De beste thermoprinter van de wereld komt vanaf nu uit Nederland. Punt. Kortho TT-53

Het langste lint en nooit meer breuken, kreukels of vastgeklemde rollen!

Lint wat kreukelt, breekt of waarvan de rol muurvast op de as zit. Allemaal beruchte kwalen voo

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top