Kortho TT-SERIES: Het langste lint ter wereld , én zonder breuken of kreukels
Kortho Coding & Marking

Kortho TT-SERIES: Het langste lint ter wereld , én zonder breuken of kreukels

Met lengtes tot 1.800 meter, en dragerdiktes vanaf 4 micron zijn de T-Series linten verreweg de langste, maar ook één van de meest compacte lintrollen op de markt. Deze extreme linteigenschappen zijn mogelijk dankzij het gepatenteerde lintsysteem van de T

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met lengtes tot 1.800 meter, en dragerdiktes vanaf 4 micron zijn de T-Series linten verreweg de langste, maar ook één van de meest compacte lintrollen op de markt. Deze extreme linteigenschappen zijn mogelijk dankzij het gepatenteerde lintsysteem van de T-Series. Doordat dit systeem het lint altijd op de juiste spanning houdt worden abrupte rukken of juist loshangen voorkomen. Zo heeft u wel het voordeel van de minste lintwissels en een compacte rol, maar zonder nadelen als lintbreuken, kreukels of vastgeklemde kernen!

ZEER ZELDZAME COMBINATIE: ABSOLUTE A-KWALITEIT, MAAR TOCH EEN EXTREEM SCHERPE PRIJS

De vele vierkante meters op één rol zorgen voor een aanzienlijke besparing op de productiekosten van het lint. Om dezelfde hoeveelheid lint in meerdere kleinere rollen te snijden is immers een veelvoud aan snijruns en lintkernen nodig. Kernen waar nog verder op bespaard wordt dankzij de unieke cassette van de T-Series. Waar anderen dure kunststof kernen nodig hebben, maakt de T-Series zelfs bij deze lintlengtes moeiteloos gebruik van kartonnen kernen. Zo wordt er ondanks het gebruik van absoluut A-kwaliteit lint toch een extreem lage lintprijs behaald.

VOOR ELK SUBSTRAAT HET JUISTE LINT EN DE BESTE AFDRUK

Kortho T-Series linten zijn ingedeeld in 3 hoofdcategorieën:
Standard, Premium en Excellence. Elke categorie heeft hierbij een andere samenstelling, maar ook een andere dragerdikte. Naast deze 3 hoofdklassen beschikken wij uiteraard ook over specials zoals kleurenlinten of linten met afwijkende componenten. Stuur ons daarom een sample van uw verpakkingsmateriaal en wij vinden gegarandeerd het best geschikte lint voor uw applicatie!

• Het langste lint ter wereld, dus ook de minste downtime door lintwissels
• A kwaliteit lint, maar toch een scherpe prijs dankzij unieke kernen en minimaal slitwerk
• Near-Edge linten met printsnelheden tot ruim over de 60 meter per minuut
• Absolute A-Kwaliteit materialen en vervaardigd met de nieuwste productietechnieken
• Ondanks lange lengtes toch een relatief compacte en lichte rol dankzij dunne dragers
• Uitgebreid basisaanbod van 3 lintsoorten: Standard, Premium en Excellence
• Speciaal linten zoals kleurenlinten of met specifieke compound op aanvraag verkrijgbaar
• Alle linten zijn direct uit voorraad leverbaar

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top