PRINTERFACE IoT: één controller voor al uw printers
Kortho Coding & Marking

PRINTERFACE IoT: één controller voor al uw printers

De Kortho Printerface IoT is onze universele controller voor al onze printers. Naast één op één gebruik is het ook mogelijk om meerdere printers vanaf één controller aan te sturen. Zelfs als het compleet verschillende modellen zijn zoals thermo en inkjetp

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Kortho Printerface IoT is onze universele controller voor al onze printers. Naast één op één gebruik is het ook mogelijk om meerdere printers vanaf één controller aan te sturen. Zelfs als het compleet verschillende modellen zijn zoals thermo en inkjetprinters. U bedient al uw printers vanuit één overzichtelijk menu!

BESPAAR GELD ÉN RUIMTE AAN DE LIJN

Doordat u slechts één controller nodig heeft voor al uw printers kunnen veel kosten worden bespaard. Daarnaast scheelt het weglaten van al die kasten ook veel ruimte aan de lijn. Het aantal printers wat u vanaf één controller kunt bedienen is hierbij onbeperkt. Hoe meer printers, hoe groter het voordeel!

OMNICOMPATIBLE MET ELKE SOFTWARE EN/OF ERP SYSTEEM

De Kortho Printerface IoT heeft een volwaardig Windows 10 OS. Hierdoor beschikt u over alle Windows functies in de GUI. Elke Windows software werkt dus direct op de controller. Hierdoor heeft u dus geen extra PC meer nodig om uw printers met bijvoorbeeld Nicelabel of Bartender aan te kunnen sturen!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top