Kortho Coding & Marking

Kortho TT-SERIES: TT53 Thermal Printer

De beste thermoprinter van de wereld komt vanaf nu uit Nederland. Punt. Kortho TT-53 Het langste lint en nooit meer breuken, kreukels of vastgeklemde rollen! Lint wat kreukelt, breekt of waarvan de rol muurvast op de as zit. Allemaal beruchte kwalen voo

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De beste thermoprinter van de wereld komt vanaf nu uit Nederland. Punt. Kortho TT-53

Het langste lint en nooit meer breuken, kreukels of vastgeklemde rollen!

Lint wat kreukelt, breekt of waarvan de rol muurvast op de as zit. Allemaal beruchte kwalen voor thermoprinters welke ontstaan door opbouwende, abrupte of juist te slappe lintspanning. Hoe langer het lint, hoe erger ook deze problemen. Met onze gepatenteerde SMARTFORCE™ techniek houdt de TT-Series Thermoprinter het lint echter altijd op een constante, optimale spanning. Met als resultaat: een maximale betrouwbaarheid én het langste lint ter wereld. Downtime door rolwissels of lintproblemen is nog nooit zo laag geweest!

ALTIJD DE BESTE AFDRUK, ZELFS OP VERSLETEN OF ONGELIJKE OPPERVLAKKEN

Dezelfde SMARTFORCE™ techniek is ook toegepast om de druk van de printkop te reguleren. De kracht waarmee deze op het substraat drukt wordt real-time op een constante optimale waarde gehouden. Ook als het printoppervlak hobbelig, grillig of ongelijk verloopt zal de printkop elke imperfectie compenseren en het traject naadloos volgen! Dit maakt de TT-Series de meest vergevingsgezinde en onverstoorbare thermoprinter op de markt. Zelfs een scheef hangende TT-Series met versleten tegendrukmateriaal zal nog net zo foutloos printen als op de eerste dag!

SLIMLINE™: TOT 50% GOEDKOPER DAN ELKE ANDERE THERMOPRINTER OP DE MARKT

Net als onze software zijn ook Kortho besturingskasten volledig optioneel. Het printgedeelte van de TT-Series bevat immers standaard alles wat nodig is. Zelfs een geïntegreerd statusscherm en rondom LED alarm- beacon! Middels onze gratis Kortho Control Center app kunt u een oneindig aantal printers bedienen vanaf elke reeds aangeschafte PC, server of zelfs tablet.
Hoe meer printers, hoe hoger de besparingen op besturingskasten! Dit noemen wij het SLIMLINE™ concept. Dat staat voor Smart, Less Is More: Bespaar tot 50% op overbodige apparatuur door slim gebruik te maken van wat u al heeft staan!

OMNICOMPATIBLE: WERKT DIRECT MET ELKE SOFTWARE OF ERP SYSTEEM

Waar andere printers alleen functioneren met de eigen bijbehorende software, laat Kortho de softwarekeuze volledig aan u. Feitelijk is de TT-Series dan ook “gewoon” een industriële PC met een printkop eraan. Elk denkbare software, connector of communicatieprotocol (inclusief wifi) wordt plug & print ondersteund. Het gebruik van onze Kortho Control Center software is dus gratis en volledig optioneel. Hierdoor kunt u altijd en objectief de best geschikte software en aansturing kiezen voor uw applicatie. Een Kortho printer past zich aan uw codeerwens aan, en niet andersom!

Geen loze, nietszeggende Engelse marketing krachttermen, maar gewoon oer-Hollandse feiten:
Kortho TT-series:

1.800 meter printlint – de minste lintwissels
Constant adaptieve printkopdruk – optimaal substraatcontact en de hoogste printkwaliteit
Constant reactieve lintspanning – minste lintbreuken, kreukels of spanningsopbouw
100% elektrische aansturing – geen perslucht, de hoogste betrouwbaarheid en het meest vergevingsgezind
Ingebouwde RGB LED alarmstrip, wifi en statusscherm – het meest complete systeem
Te bedienen met gratis app – gebruik uw bestaande PC’s, servers, tablets of machineterminals als controller
Voedingen en connectoren op de printer – ook zonder besturingskast te gebruiken
65 meter/min – de hoogste printsnelheid
Print zowel intermitterend als continue links of rechtsom – het best uitwisselbaar op verschillende lijnen
Nicelabel netwerk driver – de meest uitgebreide functies voor centrale aansturing
100% open Windows OS – meest compatibel met elke software en/of ERP systeem
Fabricage in Nederland – de hoogste kennis, beste service en kortste levertijd

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top