Boix Europe B.V.

Over ons

Boix is ​​your box forming partner!

Boix Europe heeft een breed assortiment trayopzetmachines die kunnen worden gebruikt voor het vormen en verlijmen van zowel golf- als massief kartonnen verpakkingen. Onze trayopzetmachines worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder AGF, Bakkerijen, Snacks, Vlees, Gevogelte, Vis en Non-food.

Voor al deze industrieën zijn we gespecialiseerd in oplossingen voor secundaire verpakkingen die voldoen aan de vereisten voor ‘retail-ready’ van de toonaangevende retailers in Europa.

Als u op zoek bent naar de beste oplossing voor het vormen van sterke en stabiele dozen met efficiënt gebruik van karton en hotmelt, kan Boix Europe u helpen.

U bent van harte welkom om ons te bezoeken op stand F119 waarbij wij een Boix MCT-1 schalenopzetmachine met De-Nester demonstreren. Deze combinatie wordt gebruikt om duurzame verpakkingen(schaaltjes) te produceren en direct aan te sluiten op uw verpakkingslijn. Daarnaast bespreken wij ook graag uw huidige verpakkingsproces om te kijken of Boix hierbij kan helpen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top