Boix Europe B.V.

Over ons

Boix is ​​your box forming partner!

Boix Europe heeft een breed assortiment trayopzetmachines die kunnen worden gebruikt voor het vormen en verlijmen van zowel golf- als massief kartonnen verpakkingen. Onze trayopzetmachines worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder AGF, Bakkerijen, Snacks, Vlees, Gevogelte, Vis en Non-food.

Voor al deze industrieën zijn we gespecialiseerd in oplossingen voor secundaire verpakkingen die voldoen aan de vereisten voor ‘retail-ready’ van de toonaangevende retailers in Europa.

Als u op zoek bent naar de beste oplossing voor het vormen van sterke en stabiele dozen met efficiënt gebruik van karton en hotmelt, kan Boix Europe u helpen.

U bent van harte welkom om ons te bezoeken op stand 2.D102 waarbij wij een Boix MCT-1 schalenopzetmachine demonstreren. Daarnaast bespreken wij ook graag uw huidige verpakkingsproces om te kijken of Boix hierbij kan helpen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.