Boix Service

Beschrijving

Boix Service

Wat houdt een servicecontract bij Boix Europe precies in?!

Service aan onze klanten staat bij Boix Europe hoog in het vaandel!

Installatie:
Boix Europe heeft service monteurs over heel Europa. Iedere verkochte machine wordt door één van onze eigen ervaren servicemonteurs geïnstalleerd. Hij zal uw medewerkers trainen in het bedienen van de machine, mede aan de hand van een overzichtelijke handleiding.

Storingen:
Ondanks de hoge mate van betrouwbaarheid kan het uiteraard toch voorkomen dat een machine een storing vertoont. Gelukkig kunnen 90% van de storingen telefonisch opgelost worden, zodat u uw productieproces onmiddellijk weer kunt hervatten. Mocht de storing niet telefonisch opgelost kunnen worden dan wordt een servicemonteur ingepland om de storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Onderhoud:
Een periodieke onderhoudsbeurt aan uw machinepark voorkomt onnodige productiestilstand en zorgt ervoor dat uw systemen in een optimale conditie worden gehouden. Er zijn voorbeelden van Boix machines die al meer dan 30 jaar oud zijn en 40 miljoen trays verder zijn. Dit succes wordt voornamelijk bepaald door de duurzaamheid van de materialen en het periodiek onderhoud door onze ervaren servicemonteurs.

Bij een onderhoudsbeurt worden de machines grondig door de monteurs geïnspecteerd, gesmeerd en afgesteld. Er vindt een controle plaats van kettingen, lageringen, scharnierpunten, afstellingen, bedieningselementen en eventuele lucht lekkages. Slijtagegevoelige onderdelen die aan vervanging toe zijn worden in overleg met u direct vervangen. Denk aan kettingen, luchtcilinders, lagers, ventielen, slijtdelen en vacuümfilters. Vervolgens worden de kettingen, lagers en formaat vormdelen doorgesmeerd en afgesteld. Tot slot wordt er uitgebreid met de machine proefgedraaid. Hierna kan de machine weer optimaal in uw productieproces meedraaien.

Heeft u na dit bericht nog vragen over onze servicecontracten neem dan gerucht contact met ons op.

0313-670469
www.boixeurope.com

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.