Print your own foil packaging on a roll in full colour
De Koningh Coding & Labeling

Zelf folieverpakkingen op rol in full colour bedrukken

Deze unieke kleurenprinter voor folieverpakkingen op rol maakt het mogelijk om folieverpakkingen op rol, zoals: sachets, flowpacks en buisfolie volledig in kleur te printen en zelfs te lamineren.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deze unieke kleurenprinter voor folieverpakkingen op rol is ideaal voor producenten die op zoek zijn naar flexibiliteit bij kleine tot middelgrote printvolumes. Maak met deze printer zelf uw eigen unieke full colour folieverpakkingen in iedere gewenste oplage! Dit was nog nooit zo simpel!

Perfecte full colour print
De Afinia kleurenprinter voor folieverpakkingen heeft een resolutie van maar liefst 1.600 dpi. Daarmee krijgt iedere folierol tot 230 millimeter breed een superieure kleurenprint. Dit gaat ook nog eens razendsnel tot een maximale printsnelheid van 18 meter per minuut. Printdesigns zijn eenvoudig op te slaan en snel te selecteren via het touchscreen. Zeer handig voor producenten met verschillende foliedesigns en kleine tot middelgrote oplagen.

Lamineren en bijsnijden mogelijk
De Afinia FP-230 Flex Pack Printer maakt gebruik van inkten op waterbasis. Verder is er de optie om folieverpakkingen na het printen direct inline te lamineren. Die combinatie maakt deze kleurenprinter ook geschikt voor voedselverpakkingen. Ook wordt iedere geprinte folierol op de perfecte breedte bijgesneden met behulp van de twee roterende messen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze unieke FP-230 Flex Pack Printer of onze andere kleurenprinters van Afinia? Neem contact op ons op.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top