Why is a printhead of a continuous inkjet printer essential for uptime?
De Koningh Coding & Labeling

Waarom is een printkop van een continue inkjetprinter essentieel voor uptime?

U wilt altijd kunnen vertrouwen op de coderingen op uw producten en verpakkingen. Om dit te realiseren, is de Linx printkop anders dan de printkoppen van concurrenten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

5 Vragen over de printkop van uw kleinkarakter inkjetprinter:
Bij het vergelijken van kleinkarakter inkjetprinters is de printkop essentieel. Printkoppen worden snel vergeten, maar zij spelen daadwerkelijk een belangrijke rol. De printkop produceert namelijk de codering. Met een robuuste printkop die geen dagelijkse interventie vereist, bespaart u tijd op handmatige reiniging, minimaliseert u het risico op schade en zorgt u voor duidelijke en consistente codes. Dit leidt tot een efficiëntere productie.

1. Wat zijn de reinigingsintervallen?
Een printkop met efficiënt ingebouwde automatische reiniging verlengt de reinigingsintervallen aanzienlijk, waardoor niet alleen de bedrijfstijd behouden blijft, maar ook kostbare tijd en vloeistoffen worden bespaard.

2. Zijn kritieke onderdelen beschermd?
Een printkop bestaat uit veel onderdelen. Voor een lange levensduur van de printkop moeten deze onderdelen goed beschermd zijn. Een printkop die afgedicht is en kritieke onderdelen beschermt, vermindert het risico op schade en reparaties.

3. Moet de printkop handmatig worden afgesteld?
Een printkop die geen aanpassingen nodig heeft, zonder fragiele of bewegende onderdelen, minimaliseert het risico op stilstand op uw productielijn.

4. Hoe en waar meten we de inktdikte (viscositeit)?
Gedurende de dag verandert de temperatuur van de printer en ook de dikte van de inkt. Een printkop die de temperatuur en straalsnelheid realtime in de kop zelf meet, stelt de printer in staat om automatisch de nodige aanpassingen te doen om de printkwaliteit consistent te houden.

5. Welke vorm hebben de afbuigplaten?
De afbuig- of hoogspanningsplaten in een printkop beïnvloeden de uptime van de printer. Een printkop met gebogen platen vermindert de ladingconcentratie en de kans op inktophoping of hoogspanningsfouten, waardoor het langer duurt voordat reiniging nodig is.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top