Voor optimale handling: de 300 l ET Box
Craemer GmbH

Voor optimale handling: de 300 l ET Box

Craemer presenteert hun nieuwe Economische Transportbox met geoptimaliseerd stapelsysteem.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De nieuwe Economische Transportbox van Craemer – kortweg “ET Box” – is gemaakt van hoogwaardig, food-grade polyethyleen in een enkele malproductie en is HACCP-conform. De container heeft een inhoud van 300 liter, weegt 17,7 kg en heeft een lengte van 1.200 mm, een breedte van 780 mm en een hoogte van 630 mm (buitenafmetingen). De ET Box is voor korte tijd bestand tegen temperaturen van -30 tot +40 graden en zelfs +90 graden. Het is bestand tegen de meeste chemicaliën en reinigingsmiddelen. Het naadloze ontwerp en de gladde binnenwanden zorgen ervoor dat de container gemakkelijk kan worden gereinigd en gedroogd.

Het geoptimaliseerde stapelsysteem zorgt voor een eenvoudige en efficiënte hantering van de nestbare en stapelbare ET Box. Tijdens het stapelen bieden speciaal ontworpen oppervlakken aan de bovenkant van de binnenkant van de container een veilige ondersteuning voor de vier stevige buitenpoten. Als ze 180 graden worden gedraaid, kunnen de ET-boxen gemakkelijk in elkaar worden genest om ruimte te besparen – voor een efficiënte logistiek wanneer de dozen leeg worden vervoerd en opgeslagen. Dit zorgt voor een ruimtebesparing van circa 70 procent. Een vergelijking van de stapelhoogte: vier op elkaar gestapelde ET-boxen hebben een hoogte van 2.445 mm, wat overeenkomt met 14 gestapelde Euro-stapelcontainers (2.450 mm). Versterkingen aan de taps toelopende lange zijden van de dozen maken het heel gemakkelijk om ze leeg te stapelen en verhogen de stabiliteit van de containerwanden. Smalle en/of orthogonale ribbels versterken de omlopende containerrand en de vloer, terwijl deze laatste extra stabiliteit krijgt door een centrale voet.

De ET Box wordt afgerond door een geïntegreerde transponderbeugel op de bovenrand van de korte zijden van de container, waardoor de optionele uitbreiding van RFID-tags mogelijk is. Drukvelden bieden ruimte voor een eigen logo, belettering of nummering.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top