Forward-looking partnership between Vergeer and adapa for sophisticated packaging solutions
adapa DACH GmbH – Schur Flexibles

Toekomstgerichte samenwerking Vergeer en adapa voor doordachte verpakkingsoplossingen

De Nederlandse kaasrijper Vergeer – een van de belangrijkste kaasleveranciers in Nederland – en verpakkingsspecialist adapa hebben de handen ineengeslagen om een vooruitstrevende kaasverpakking te ontwikkelen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Nederlandse kaasrijper Vergeer – een van de belangrijkste kaasleveranciers in Nederland – en verpakkingsspecialist adapa hebben de handen ineengeslagen om een vooruitstrevende kaasverpakking te ontwikkelen. Vergeer bestaat al meer dan 80 jaar en omvat vier locaties verspreid over Nederland. Kwalitatieve en duurzame productie- en verwerkingsprocessen hebben voor het bedrijf altijd de hoogste prioriteit. Het succesvolle en met kwaliteitsprijzen onderscheiden bedrijf heeft ruim 500 mensen in dienst die verantwoordelijk zijn voor het rijpen, versnijden en verpakken van de kazen. Voor de producten van een grote discountwinkel moest een nieuwe verpakkingsoplossing worden ontwikkeld. Die verpakking moest passen in de huisstijl van de discountwinkel en tegelijkertijd het product optimaal beschermen en makkelijk in gebruik zijn voor de consument. Uit de nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven ontstond een moderne kaasverpakking voor de Goudse kaas in plakken van Vergeer: adapa leverde een bedrukte sluitfolie van polyolefine voor een mono-APET-tray. De sluitfolie is perfect hersluitbaar, wat een van de eisen was. De verpakking is een mooie aanwinst voor het koelschap van de discountwinkel.
Betrokkenen bij dit project geven een inkijkje in de geslaagde samenwerking en vertellen over lopende projecten en nieuwe trends op het gebied van voedselverpakkingen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top