Specific boxes
Fris Karton

Specifieke dozen

Eric Lambeck is bedrijfsleider bij Louis Verwimp, één van de grotere groothandels voor fietsen in de Benelux. Het bedrijf werkt al jaren samen met Fris Karton, zij zorgen voor de nieuwe dozen waardoor er dagelijks veel bestellingen de deur uit kunnen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Speciale dozen voor veel producten
Voor heel veel producten die verzonden worden, zijn speciale dozen ontworpen. “Als we met Fris Karton communiceren om een ‘zadeldoos’, ‘fietsdoos’, ‘wieldoos’, ‘fietskratdoos’ of ‘fietspompdoos’ van een bepaald merk te bestellen, weten de medewerkers precies wat we zoeken. Die dozen zijn speciaal voor ons ontwikkeld. Rob komt regelmatig even langs en als we iets nieuws nodig hebben, dan vragen we Rob of Toon of zij het kunnen maken. Dikwijls leggen we onze vraag bij meerdere leveranciers neer; vaak genoeg komt Fris Karton als meest interessante partij uit de aanbesteding.”

Snelle levering door EMBA 295
“Onze dozen hebben vaak specifieke maten en vormen, bijna niets is standaard. Het lukte Fris Karton altijd al om onze dozen te leveren, sinds ze de nieuwe machine – EMBA 295 – hebben leveren ze een stuk sneller. Het gaat bij ons altijd om grote aantallen. Een fietsdoos moet uit één stuk karton van 4 meter gesneden en gevouwen worden. Een prachtig proces om te zien, trouwens. Ik ben – uiteraard – bij Fris Karton gaan kijken naar de machine. Ook dat is leuk aan de Brabantse mentaliteit die we allebei in ons bedrijf ervaren: gewoon bij elkaar binnenlopen”, aldus Eric.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top