Primeur ! BRC gecertificeerde lijmen

Primeur ! BRC gecertificeerde lijmen

BRC (British Retail Consortium) gecertificeerde lijmen Intercol is de eerste en enige lijmproducent die in de Benelux haar hotmelts voor het verpakken van zowel Food als Non-Food voorzien van het BRC certificaat kan leveren. Deze wereldwijd gerespecteerde

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

BRC (British Retail Consortium) gecertificeerde lijmen
Intercol is de eerste en enige lijmproducent die in de Benelux haar hotmelts voor het verpakken van zowel Food als Non-Food voorzien van het BRC certificaat kan leveren.
Deze wereldwijd gerespecteerde standaard voor het vervaardigen van voedselveilige en hoogwaardige verpakkingslijmen stroomlijnt de leveranciers goedkeuringsprocedure en maakt het eenvoudiger voor Food producerende bedrijven om aan de eisen van de BRC te voldoen en helpt producenten van levensmiddelen zich aan de wettelijke verplichtingen te houden.
Deze nieuwe certificering bewijst dat Intercol toegewijd is aan het leveren van de hoogste normen en het verstrekken van een ongeëvenaarde service aan de levensmiddelen- en verpakkingsindustrie, waarvan haar klanten de voordelen kunnen plukken.
De BRC norm specificeert HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Point), ‘Good Manufacturing Practices’(GMP), inclusief hygiëne, veiligheid en kwaliteitseisen voor fabrikanten van verpakkingsmaterialen die aan de voedsel en consumentenproducten industrie leveren.
Intercol levert een groot aantal klanten wereldwijd, waaronder fabrikanten van eten, drinken en de detailhandel. Het is daarom belangrijk om producten te leveren in overeenstemming met de hoogste normen en eisen; de BRC standaard is de meest gebruikte GFSI (‘Global Food Safety Initiative’)-goedgekeurde standaard wereldwijd en betekent dat deze lijmen geproduceerd worden op een veilige en kwalitatief hoogwaardige wijze die vertrouwen biedt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top