PET-verpakkingen met DECA-kwaliteit

Beschrijving

DECA? Lang stonden we synoniem voor kunststof verpakkingen uit polypropyleen. Maar vergis je niet, ook thermoform is onze business. Kijk maar naar ons gamma potten en schalen in PET. Glashelder. Gerecycleerd PET (RPET) mogelijk. 100% recycleerbaar. En excellente barrière-eigenschappen en dus steeds verse en krokante voeding.

PET in allerlei vormen en maten

Rechthoekige schalen, vierkante potjes? Of liever een ronde pot? Groot of klein? Ja, zelfs met een veiligheidssluiting? Vol trots stellen we onze 4 PET-reeksen voor. Van tapenades over noten, tot slaatjes en vlees… Jouw ideale verpakkingsoplossing, in PET mét alle vertrouwde kwaliteitskenmerken van DECA.

ROT – ronde potjes
Rond, klein en fijn! ROTO90 is de ideale verpakking voor tapenades en sauzen. Beschikbaar in formaat 165 ml.

SQT – vierkante, sealbare potten

Gedroogde tomaten, olijven of noten? Dat zijn maar enkele producten die perfect passen in SQT101. Met inhoud 300 of 335 ml zijn er al twee formaten beschikbaar.

3124 – rechthoekige, sealbare schalen
Zwart of transparant? Klein of groot? Met deksel of toch liever geseald? In het 3124-gamma vind je maar liefst schalen in 10 verschillende formaten.
ROTP – ronde potten met veiligheidssluiting

DECA is going nuts about rPET
Duurzaam en milieubewust ondernemen – dat zit verankerd in het DECA DNA. En PET-verpakkingen passen perfect in dat plaatje. Ze zijn 100% recycleerbaar en ze kunnen gemaakt worden uit gerecycleerd PET (rPET) – van 20 tot 100%.

En die materiaalkeuze bepaal jij mee. We staan je bij met raad en daad doorheen het ganse beslissingsproces.
Want met een R&D-team gespecialiseerd in thermoform én een eigen productielijn in Herentals kies je niet alleen voor PET, maar ook voor DECA-flexibiliteit en kwaliteit.
Rond, thermoform én met een veiligheidssluiting – dat is het unieke recept voor het ROTP-gamma. Beschikbaar in verschillende formaten – 565 ml en 800 ml – met bijpassend deksel. Je verse salades komen helemaal tot hun recht in ROTP.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top