Optimize your machines with the Pneumax Evo series
PNEUTEC BV

Optimaliseer uw machines met de pneumax evo-serie

Deze innovatieve serie combineert geavanceerde technologie, precisietechniek en een intelligent ontwerp voor betere prestaties en veelzijdigheid in industriële automatiseringstoepassingen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Pneumax EVO-serie
In de wereld van de industriële automatisering staan efficiëntie en betrouwbaarheid voorop. Om aan deze eisen te voldoen heeft Pneumax, een toonaangevende fabrikant van pneumatische componenten en systemen, de Pneumax EVO-serie geïntroduceerd. Deze innovatieve serie combineert geavanceerde technologie, precisietechniek en een intelligent ontwerp voor betere prestaties en veelzijdigheid in industriële automatiseringstoepassingen. In dit artikel verkennen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Pneumax EVO-serie.

De PX SERIE: MODULAIRE ELEKTRONISCHE SYSTEMEN
De componenten uit Multi-seriële PX serie zijn in combinatie met de ventielen uit de EVO-serie ontworpen om hoge mate van flexibiliteit te krijgen in de modulaire opbouw van pneumatische en elektro pneumatische componenten te bieden door interfacing met de meest gangbare communicatieprotocollen. Zowel de digitale modules, CANOpen, Profibus, EtherCAT, Ethernet/IP, PROFINET IO, IO-link en CC-link, als analoge I/O-modules kunnen worden geïntegreerd en direct via een Sub-D-connector aan de ventieleilanden worden gekoppeld. De modules en de sub-bases zijn vervaardigd uit technopolymeer wat samen met het compacte ontwerp ervoor zorgt dat de PX-serie licht van gewicht is. Afhankelijk van het protocol zijn er maximaal 128 digitale ingangen + 128 uitgangen en nog eens 8 + 8 in- en uitgangen voor analoge signalen beschikbaar. De snelle en eenvoudige configuratie, het uitgebreide assortiment aan beschikbare modules en accessoires maken het mogelijk te voldoen aan de wens en eisen vanuit verschillende industriesectoren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top