Oh My Guts: Sustainability meets design
SFA Packaging B.V.

Oh My Guts: duurzaamheid ontmoet design

In onze samenwerking met Oh My Guts hebben we een opmerkelijke stap vooruitgezet in het veld van duurzame verpakkingen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In onze samenwerking met Oh My Guts hebben we een opmerkelijke stap vooruitgezet in het veld van duurzame verpakkingen. Geconfronteerd met de uitdaging om een verpakking te ontwikkelen die zowel milieuvriendelijk als visueel aantrekkelijk is, en daarnaast ook lichter in gewicht, hebben we een nauwe en productieve samenwerking met Oh My Guts opgebouwd. Onze teams werkten samen om elk detail te verfijnen, waarbij onze expertise en hun visie harmonieus samenvloeiden.

We hebben een geheel nieuw ontwerp geïntroduceerd, gebruikmakend van mono-materiaal dat zowel bestand is tegen hoge temperaturen als geschikt is voor diepvriesopslag. Deze keuze toont onze toewijding aan innovatie en onze vaardigheid in het creëren van functionele, maar ook visueel aantrekkelijke verpakkingen.

Het eindresultaat is een significante reductie in het gebruik van plastic, in lijn met onze inzet voor duurzaamheid. Tegelijkertijd heeft de verpakking een vernieuwde, frisse uitstraling gekregen, die perfect aansluit bij de identiteit van Oh My Guts.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top