Labeling in de Cloud? Ontdek Loftware NiceLabel 10 Cloud!
De Koningh Coding & Labeling

Labeling in de Cloud? Ontdek Loftware NiceLabel 10 Cloud!

De digitale transformatie naar de cloud is in volle gang. Automatisering in de cloud koppelt fysieke apparaten en processystemen met elkaar. Met als groot voordeel dat bedrijven efficiënter werken en kosten besparen. Hoe zit het met labeling in de cloud?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voordelen van labeling in de cloud
Verkeerde etikettering is een groot risico voor producenten. Vaak het gevolg van verouderde systemen, menselijke fouten en vertraging bij softwarekoppelingen. Dat is te voorkomen door te kiezen voor labeling in de cloud. De oplossing om labels centraal te ontwerpen, beheren en printen vanaf elke locatie. U kunt automatisch labelsjablonen bijwerken, het goedkeuringsproces stroomlijnen, toegang verlenen aan externe partners en het afdrukken van labels eenvoudig implementeren op nieuwe locaties.

Labeling met NiceLabel 10 Cloud
Met het recent uitgebrachte NiceLabel 10 Cloud is labeling naar een hoger niveau gebracht. Werken vanuit de cloud biedt de volledige mogelijkheden van labelbeheer zonder de complexe implementatie- en infrastructuurkosten. U kunt binnen enkele minuten aan de slag met een volledig systeem voor labelbeheer. Wilt u altijd en overal inzicht in uw labelingprocessen, printerbeheer stroomlijnen, tijd besparen en veilig printen via de cloud? Dan is NiceLabel 10 Cloud voor u het perfecte softwarepakket.

Zeven nieuwe functionaliteiten in NiceLabel 10 Cloud
1. Nieuwe userinterface met gepersonaliseerde dashboards en quick links
2. Volledig online gecentraliseerde printerinstallatie en -beheer
3. Gebruikersrechten instelbaar per functiegroep, locatie of persoon
4. Verbeterde integraties met alle bekende cloudgebaseerde API’s
5. Nieuwe drivers van nog meer labelsystemen en codeerapparatuur
6. Verbeterde cloudgebaseerde beveiliging met Veracode
7. Nieuw online helpportaal en uitgebreid trainingsplatform

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top