only in dutch
Demca

De nieuwe DEMCA compacte flowpack machinelijn met innovatieve en veelzijdige technische vernieuwingen

De nieuwe FW300E onze ultracompacte flowpacker. De uitrusting is uiterst multifunctioneel. Deze compacte machinelijn heeft een snelle en gemakkelijke formaatwisseling. Momenteel de beste keuze van het huidige Flowpacker aanbod op de markt.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

DEMCA / SMIPACK.nl besteedt altijd veel aandacht aan de wensen en eisen van de markt en is zich bewust van het belang om met haar assortiment verpakkingsmachines het grootste aantal sectoren te kunnen bedienen.

Het moment is aangebroken om onze nieuwe Flow Pack machines aan u voor te stellen: deze veelzijdige en flexibele flowpackers kunnen een nog breder scala aan producten verpakken.

De nieuwe FW300, 400 en 500E zijn onze flowpack instapmodellen. Deze hebben een ultracompact formaat en zijn daardoor zeer geschikt voor kleine ruimtes. De standaarduitrusting van deze machinereeks is uiterst multifunctioneel, met een dynamische vormschouder (voor omstellen van groot naar klein zonder wissel-delen).
Deze compacte machinelijn heeft dankzij innovatieve en veelzijdige technische vernieuwingen een snelle en gemakkelijke formaatwisseling. En met deze verpakkingstechniek kunnen dus verschillende verpakkingsmaterialen worden verpakt. Dit heeft vanzelfsprekend als voordeel dat uw productiekosten laag blijven bij fabrieksmatige toepassingen.
Voor kleinere producten biedt Demca de SMIPACK modellen FW300E en FW400E met een sealbalk van 150 mm en productiesnelheden tot respectievelijk 80 en 100 producten/minuut.

Onze flowpack machinelijn is momenteel de beste keuze van het huidige Flowpacker aanbod op de markt. Zeker gezien de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor u als klant, omdat onze flowpack machines full-option geleverd worden, dus zonder meerprijs. Daarnaast bieden wij standaard 24 maanden garantie op deze machines.

Wij zien u graag in Gorinchem op onze Empack Stand E104. Demca heeft model FW300E op de stand staan.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top