The Aisle-Master at Rotim Verpakkingen
Mabo Group

De Aisle-Master bij Rotim Verpakkingen

Ontdek de efficiëntie van de Aisle-Master, het reachtruck alternatief. Dankzij dit compacte en veelzijdige toestel hebben ze hun opslagruimte gemaximaliseerd, zonder extra ruimte in te nemen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Rotim, de groothandel in verpakkingen, stond voor een uitdaging in hun magazijn: een limiet van 800-900 pallets vanwege beperkte gangbreedte. Maar met de introductie van de Aisle-Master konden ze hun opslagcapaciteit verhogen tot maar liefst 1200 pallets, een indrukwekkende toename van 35%.

De Aisle-Master is een ware gamechanger als het aankomt op magazijnoptimalisatie. Met zijn innovatieve draaimast-concept kan deze smallegangheftruck moeiteloos manoeuvreren in gangen vanaf slechts 1.800 mm breed. Het zijdelingse zicht biedt de bestuurder een helder zicht op de goederen en zijn handelingen, waardoor het werken met dit toestel buitengewoon gebruiksvriendelijk wordt.

Dankzij de Aisle-Master heeft Rotim niet alleen hun opslagcapaciteit aanzienlijk vergroot, maar ook de efficiëntie en productiviteit van hun magazijnprocessen geoptimaliseerd. Het is de ultieme oplossing voor bedrijven die streven naar maximale ruimtebenutting en soepele logistieke operaties. Ontdek vandaag nog hoe de Aisle-Master ook uw magazijn kan transformeren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top