Cobot Smart Gripper (CSG) from FIPA
Technisch Adviesburo Hemmes

Cobot Smart Gripper (CSG) van FIPA

Compact, licht en energie besparen – speciaal voor gebruik met Cobots

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vlak grijper voor Cobots
Compact, licht en energie besparen – speciaal voor gebruik met Cobots
Er zijn drie versies van deze nieuwe vacuümgrijper en voor de meeste toepassingen is er een optimale uitvoering. De uitvoering met een ingebouwde elektrische pomp, is een technisch vernuft om energie efficiënt en zonder perslucht te werken. Ideaal voor bedrijven en toepassingen die een persluchtvrije en daarmee energie efficiënte productie nastreven.
De variant met ingebouwde ejector, beschikt over een meerkamer ejector met afblaasfunctie en heeft slechts een gewicht van slechts 1.360 gram.
De standaardversie is voorzien van een aansluiting voor een externe vacuümpomp, ideaal voor bedrijven met een bestaande vacuümvoorziening of poreuze producten.
Een ingebouwde intelligente besturing, met automatische energiebesparing, maakt de Cobot Smart Gripper tot een zeer zuinige grijper.
Alle varianten hebben een ingebouwd display waarop het werkelijke en beoogde (setpoint) vacuümniveau wordt weergegeven. Procesparameters kunnen worden ingesteld met behulp van knoppen naast het display. De flensverbinding met de cobot voldoet aan de ISO 9409-1 norm. Dankzij de gebruiksvriendelijke software kan de oppervlaktegrijper intuïtief worden ingesteld en bediend. FIPA’s Cobot Smart Gripper is compatibel met alle cobots van toonaangevende fabrikanten en met een breed scala aan industriële robots.
Voor bepaalde cobots is ook specifieke integratiesoftware beschikbaar, wat een eenvoudige inbedrijfstelling garandeert.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top