Argus 3D Camera Innovatie op Multipond Multihead Wegers

Beschrijving

Argus 3D Camera Innovatie op Multipond Multihead Wegers

De MULTIPOND Multihead weger met gepatenteerd 3D camera systeem Argus betaalt zich in no-time terug: Wegen met meer performance, zonder specialistische operator én bij moeilijk te verwerken producten!
Dit blijkt uit praktijk tests met het nieuwe gepatenteerde Argus systeem van Multipond.
Èn minder give away per verpakking bij moeilijke producten zoals bijvoorbeeld Spinazie, Rucola, Veldsla, ongepoederde kaas, gemarineerde vlees producten, plakkerige snoepgoed.

De twee Argus 3D camera’s en de Multipond 3D software maken voortdurend een diagnose van de productstroom boven op de Multihead. Ontstaat er een ophoping of ontstaan er ‘gaten’ in de belegging, dan worden die snel herkend. Vervolgens corrigeert de Multipond software de productstromen automatisch door de individuele doseergootjes en verdeelschotel gericht aan te sturen.
Dit systeem zoals ook de Multipond J-generatie is hygiënisch en IP69 waterdicht uitgevoerd.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.