Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Voordelen marketingpakket EasyGo

EasyGo Marketing pakketten

EasyGo is een vast onderdeel van een deelname aan Empack. Dit marketingpakket bevat een breed aanbod aan tools gebaseerd op de meeste recente ontwikkelingen binnen de digitale markteingtechnologie. Dit stelt u in staat om zowel voor, tijdens als na Empack uw (online) zichtbaarheid te verhogen, eenvoudiger leads te verzamelen en op te volgen.

Tevens is het voor bezoekers nog makkelijker om contact met u te leggen en uw bedrijfsinformatie te verzamelen.

Wenst u een betere zichtbaarheid of meer leads? Of misschien wilt u wel beide? Afhankelijk van uw beursdoelstellingen, kunt u kiezen uit verschillende pakketten.

EasyGo
Marketing pakket

Voor de exposant...

wordt met EasyGo de online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads na afloop van de beurs was nog nooit zo eenvoudig. Exposanten hebben de keuze uit vier EasyGo pakketten. Voor iedereen een passend pakket dat aansluit bij de beursdoelstellingen.

De exposant vult voorafgaand aan de beurs in My Easyfairs een online profiel met bedrijfsinformatie en productinformatie. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse getoond hebben tijdens het event. De exposant heeft hierin zelf de regie, hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker...

kan met de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die zij bij binnenkomst ontvangen (de smartbadge technologie). Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Hoe uitgebreider de exposant het online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. 

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden waardoor het genereren van interessante leads nog nooit zo eenvoudig was.

Scroll naar top