Empack als gedegen kennisplatform​

Empack bedient de Nederlandse verpakkingscommunity door de belangrijkste thema’s aan te snijden. Veel bezoekers komen met een duidelijk doel naar de beurs: gericht op zoek naar de laatste kennis en vernieuwende verpakkingsoplossingen.

Ervaringsdeskundigen en sprekers uit binnen- en buitenland delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele onderwerpen uit de verpakkingsbranche. Alle informatie die u nodig heeft om van 2020 een succes te maken op een plek.

Het programma wordt vanaf januari 2020 bekendgemaakt.

Schrijf in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van het nieuwe programma voor editie 2020

Samenwerkingspartners

Al jaren werkt Empack samen met de vertrouwde branche-organisaties die de verpakkingsindustrie rijk is. Hieronder een overzicht van samenwerkingspartners:

Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) adviseert en inspireert bedrijven over duurzaam verpakken. Zij bieden feitelijke kennis, actuele trends en praktische tools.


De Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie NRK behartigt de belangen van zo’n 450 bedrijven geclusterd in 19 brancheverenigingen.
NVC is een unieke ketenvereniging op het gebied van verpakken, met een netwerk van 14.000 mensen en ruim 550 aangesloten ondernemingen.


MVO Nederland is het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Samen met 2500 ondernemers vormen zij een beweging die de overgang naar een nieuwe economie versnelt.

PEFC Nederland is een vereniging bestaande uit de PEFC gecertificeerde bedrijven en andere personen en organisaties in Nederland die duurzaam bosbeheer nastreven.