Empack als gedegen kennisplatform​

Empack bedient de Nederlandse verpakkingscommunity door de belangrijkste thema’s aan te snijden. Veel bezoekers komen met een duidelijk doel naar de beurs: gericht op zoek naar de laatste kennis en vernieuwende verpakkingsoplossingen.

Ervaringsdeskundigen en sprekers uit binnen- en buitenland delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele onderwerpen uit de verpakkingsbranche. Alle informatie die u nodig heeft om van 2020 een succes te maken op een plek.

Het programma wordt vanaf januari 2020 bekendgemaakt.

Schrijf in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van het nieuwe programma voor editie 2020

Content partners

Al jaren werkt Empack samen met de vertrouwde branche-organisaties die de verpakkingsindustrie rijk is. Hieronder een overzicht van samenwerkingspartners:

EVMI Empack 2020 Jaarbeurs Utrecht

EVMI is een vakblad gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Via diverse kanalen houden zij professionals uit de industrie op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de foodsector.

KIDV EMPACK 2020 Jaarbeurs Utrecht

Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) adviseert en inspireert bedrijven over duurzaam verpakken. Zij bieden feitelijke kennis, actuele trends en praktische tools.

NVC_EMP2020

NVC is een unieke ketenvereniging op het gebied van verpakken, met een netwerk van 14.000 mensen en ruim 550 aangesloten ondernemingen.

UPF Empack 2020 Jaarbeurs Utrecht

United Packaging Forest draagt het milieu een warm hart toe. Daarom werkt zij samen met stichting Trees for All. Door de aanplanting van bomen compenseren zij gezamenlijk de CO2 uitstoot van de hele productieketen