Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Relaties uitnodigen

Relaties uitnodigen 2020

Wij ondersteunen u graag bij het uitnodigen van uw relaties met de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die u normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaart u! Wij sturen namens uw bedrijf de gepersonaliseerde uitnodigingskaarten kosteloos naar uw relaties.

  • Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en dat van uw klanten. Wij werken daarom geheel AVG-proof!

Wat zijn uw voordelen?

Nieuwe leads

Gepersonaliseerd uitnodigen

Grotere betrokkenheid bezoekers

Veilig & AVG Proof

1. Digitale uitnodigingslink

Unieke registratielink

Als u online klanten uitnodigt, hoeft u simpelweg een unieke link door te sturen. Wanneer uw klanten op deze link klikken, komen zij direct in onze registratie uit waar de code al is ingevuld. Makkelijker kan bijna niet!

  • Ga naar uw My Easyfairs account
  • Klik op ‘Klanten & prospects uitnodigen’ 
  • Klik bij het blok Uitnodiging op ‘Nodig uw klanten uit
  • Klik op ‘Kopieer link'
  • U kunt deze nu direct aan uw klanten versturen!

2. Uitnodigingskaarten

Bestel gratis uitnodigingskaarten, gepersonaliseerd op firmanaam en met een unieke registratiecode. Deel deze kaarten uit of verstuur ze naar klanten, prospecten, partners … om de aanwezigheid te promoten.
 

hoe werkt het?

TIP: Geef uw relaties voor aanvang van de beurs nog een telefoontje of stuur ze een e-mail dat u uitkijkt naar hun bezoek

3. Uitnodigen via uw database

Deadline is verstreken

Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw relatielijst was 10 februari 2020.  Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel kunt u nog bijdragen aan de bezoekerskwaliteit. Op de pagina ‘Promotiemateriaal’ vindt u diverse materialen om uw beursdeelname actief te promoten. Wanneer u uw relaties alsnog wilt uitnodigen middels een digitale uitnodiging, kunt u contact opnemen met onze marketeer Tanee Plat via tanee.plat@easyfairs.com.

Scroll naar top