SICK BV

SICK BV

Over ons

SICK is een toonaangevende sensorfabrikant voor zowel de fabrieks- en logistieke automatisering als voor procesautomatisering. Als technologie- en marktleider biedt SICK oplossingen aan voor industriële toepassingen, voor efficiënte besturing van processen, voor de bescherming van mensen tegen ongevallen en ter voorkoming van milieuschade.

Gemarkeerd product

Vacatures

Customer Project Manager | SICK BV

Customer Project Manager | SICK BV

Je wilt jezelf uitdagen, je persoonlijk ontwikkelen, uit je comfortzone stappen, zelfstandig, verantwoording nemen, dynamiek, in teamverband werken en internationaal actief zijn.
Voor SICK B.V. in Bilthoven zijn wij op zoek naar een Customer Project Manager, ter uitbreiding van het projectenteam. Het projectenteam is verantwoordelijk voor het realiseren van op klantwens ontworpen systeemoplossingen met hoogwaardige sensoren.
SICK (www.sick.com) is een toonaangevende organisatie, duurzaam en betrokken en levert een belangrijke bijdrage aan procesoptimalisatie bij duizenden ondernemingen wereldwijd op het gebied van industriële automatisering, arbeidsbeveiliging en identificatie. Vooral in Track & Trace applicaties is SICK succesvol en zijn er vele systeemoplossingen geleverd aan grote wereldwijde klanten in de pakketbezorging, luchthavens en e-commerce.

Lees verder »
Commercieel Medewerker Binnendienst (Inside Sales) | SICK BV

Commercieel Medewerker Binnendienst (Inside Sales) | SICK BV

Wat is jouw opdracht? Wanneer je door een museum loopt dan sta je er waarschijnlijk niet bij stil. Maar ongemerkt zijn er een hoop sensoren die ervoor zorgen dat alle waardevolle objecten in het museum goed beschermd worden. Begeeft iets of iemand zich binnen een vooraf gedefinieerd veld rondom een object, dan wordt dit gelijk gedetecteerd en volgt alarm.

Dit is slechts één van de vele toepassingen die SICK B.V. te bieden heeft. SICK is marktleider op het gebied van sensoroplossingen. Het is de ambitie van SICK om dé kennispartner te zijn op het gebied van industriële sensoroplossingen.

Het is jouw opdracht om na 1 jaar de schakel te zijn tussen de klant, de buitendienst en de interne organisatie. Klanten en collega’s weten wat ze van je kunnen verwachten en kunnen altijd bij jou terecht voor vragen. Naast het opbouwen van een goed contact met bestaande relaties weet je ook potentiële klanten aan SICK te binden, door ze te overtuigen van de meerwaarde die SICK hun kan leveren.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.