Overveld Machines

Overveld Machines

Over ons

Uw betrouwbare specialist op het gebied van Picking, Packing en Palletising

Als systeemintegrator heeft Overveld Machines zich al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en moderniseren van machines en klantspecifieke turnkey installaties op het gebied van end of line verpakkingslijnen en logistieke systemen.

Onze lijnen zijn niet alleen medebepalend voor het rendement van uw bedrijf, maar zorgen ook voor de gewenste uitstraling en kwaliteit van uw product en stiptheid van uw leveringen. Wij weten welke oplossing voor uw product het beste werkt.

Onze geautomatiseerde en gerobotiseerde machines en installaties ziet u vooral terug in de (agri)food, non-food en (petro)chemie en staan bekend om haar compacte en flexibele ontwerp, intuïtieve bediening, hoge mate van bedrijfszekerheid met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en return on investment.

Ervaar zelf onze gouden regel: “Overveld Machines levert wat het belooft.” Een regel die ervoor zorgt dat u op ons kunt vertrouwen. Nu en in de toekomst.

Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact met ons op: www.overveldmachines.com. Wij informeren u graag meer over de mogelijkheden en voordelen.

Nieuws

Vacatures

All-round service monteur

Overveld Machines streeft naar innovatie en excellentie in bulkhandling en packaging. Met op maat gemaakte oplossingen overtreffen we klantbehoeften. We zoeken ervaren service monteurs om machines te inspecteren, onderhouden en verbeteren bij klanten. Je bent onze bedrijfsambassadeur, ziet kansen voor uitbreiding en optimalisatie. We bieden een concurrerend salaris, doorgroeimogelijkheden, een innovatieve werkomgeving, en training. Vereisten: MBO-opleiding in techniek, 3 jaar ervaring, probleemoplossend, klantgericht, bereidheid om te reizen, zelfstandigheid.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top