Minebea Intec Netherlands B.V.

Minebea Intec Netherlands B.V.

Over ons

Minebea Intec is een fabrikant van industriële weeg- en inspectie apparatuur. Het is onze missie om de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van de productieprocessen van onze klanten te verhogen. Om dit te bereiken leveren we producten, oplossingen en diensten van hoge kwaliteit die een hoog veiligheidsniveau garanderen.

Ons productportfolio omvat controlewegers, metaaldetectoren, röntgeninspectiesystemen, softwareoplossingen, platformweegschalen met hoge resolutie, load cellen, hopper- en siloweegsystemen.

De uitstekende prestaties van Minebea Intec zijn gebaseerd op 150 jaar ervaring, onze uitgesproken Duitse kwaliteit en voortdurende investeringen in de ontwikkeling van innovatieve technologieën. Onze sterke wereldwijde aanwezigheid en een uitgebreid netwerk van distributiepartners zorgen ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op de beste Minebea Intec kwaliteit – altijd en overal. Ons doel is om strenge normen te stellen op alle gebieden van ons bedrijf, wat wordt weerspiegeld in onze slagzin, “the true measure”.

Vacatures

Field Service Technicus (m/v/d) Noordwest-Nederland

– Inbedrijfstelling, kalibratie, reparatie en onderhoud van weeg- en inspectiesystemen bij hoofdzakelijk onze klanten in Nederland in met name de voedingsmiddelen-, chemische- en farmaceutische industrie. De betreffende produkten zijn onder andere weegschalen, weegbruggen, metaaldetektoren, check weighing en röntgen inspectiesystemen
– Voorbereiding en uitvoering van bedienings- en onderhoudstrainingen bij onze klanten
– Technische ondersteuning en assistentie van klanten en onze verkoopafdeling

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top