Het Packhuys

Het Packhuys

Over ons

Het Packhuys is leverancier van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende- en verpakkende industrie. Hiervoor werken we nauw samen met onze vaste leveranciers, waarvan we exclusief distributeur zijn voor de Benelux. Samen met onze leveranciers bouwen we een gezamenlijk partnership op met onze klanten. Dit alles gebaseerd op vertrouwen, met als doel een langdurige relatie.

Het Packhuys is een professioneel, innovatief en klantgericht bedrijf, met gedreven en enthousiaste medewerkers die allemaal streven naar het verlenen van service met een grote S. Dit realiseren we door een flexibele en oplossingsgerichte opstelling, gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit.
Ons bedrijf beschikt over een eigen werkplaats en volledig ingerichte demonstratieruimte met diverse doseer- en verpakkingsmachines. Het leveringsprogramma bestaat uit:

Doseerpompen- en systemen
Topsealmachines (MAP + SKIN)
Flowpackmachines (horizontaal)
Flowpackmachines (verticaal)
Carrouselmachines (rotatieve afvul- en verpakkingsmachines)
Platenmachines (lineaire afvul- en verpakkingsmachines)
Sleevemachines
Casepackers

Door de diversiteit in het aanbod van machines is het interessant voor zowel kleine als grote productiebedrijven. Het Packhuys voorziet in kleine en grote machines tot aan complete verpakkingslijnen en ontzorgt daarin de klant volledig.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top