Altrimex Packaging Solutions

Over ons

Altrimex Packaging Solutions biedt een breed scala aan hoogwaardige doseer- vul- en verpakkingssystemen voor de voedingsmiddelen-, chemische, farmaceutische en ijzerwarenindustrie.

We leveren zowel losse machines als complete verpakkingslijnen. Daarbij verzorgen we het hele traject van advisering, engineering, projectbegeleiding, levering en installatie tot en met de training van uw operators. Om de continuïteit in uw productieproces te optimaliseren, staat onze gekwalificeerde After Sales service met eigen helpdesk en storingsdienst 24 uur per dag voor u klaar.

Gedreven door passie, gefundeerd op kennis. Als onvervalst familiebedrijf dankt Altrimex zijn succes aan het vermogen om volledig dienstbaar te zijn aan de afnemer en zijn product. Sociaal, eerlijk en toegankelijk in het contact met klanten. Met een toewijding en een betrouwbaarheid die vandaag de dag zeldzaam zijn. Toptechnologie en de beste mensen. De kortste lijnen en de snelste service. Als trotse marktleider heeft Altrimex werkelijk alles in huis. Alles voor een doordachter en gestroomlijnder verpakkingsproces. Alles voor een totaaloplossing die naadloos aansluit op uw business.

Neem contact met ons op

www.altrimex.nl/contact
info@altrimex.nl
0492 – 527 475

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top