Internationale rondetafeldiscussie vanuit ECPA: European Co Packers Association

Informatie

Sprekers

Ir. Costas

Ir. Costas Papaikonomou

Innovatieveteraan, ‘walks the talk about sustainability’. Ingenieur, ondernemer en gehard in globale massa markten. Een professioneel leven wat inmiddels bijna 3 decennia omvat als ondernemer, ingenieur, tegendraadse denker, impact-investeerder en auteur van boeken over deze onderwerpen.

Claim to fame: als medeoprichter van de internationale creatieve onderneming Happen, wat $5Bn incrementele waarde heeft gecreëerd voor hun klanten. Opgericht in 2007 en verkocht aan Accenture in 2019. Momenteel is hij actief als onafhankelijk adviseur in globale consumenten producten en verpakkingssectoren en medeoprichter van Una Terra Impact investeringsfonds.

Voordat hij zich onderdompelde in de wereld van impact investeringen en innovatie consulting, werkte hij over de hele wereld in veel gebieden van innovatie. Van strategie tot design en van commercialisering tot productie.

Ga naar spreker »
Marius Tent

Marius Tent

Marius Tent is een gepassioneerde professional, die iedere dag opstaat om het goede te doen voor ‘people, planet en packaging’. Tijdens zijn 20+ jaar in de verpakkingsindustrie, waarin hij werkte voor topondernemingen (Wrigley, Mars-Wrigley, Danone SN….), gebruikte hij zijn nieuwsgierigheid, deskundigheid en ervaring om via co-creatie verpakkingsinnovatie en duurzaamheid strategieën op de agenda te krijgen. Hij stond aan de wieg van eindeloze verpakkingsinnovaties, startte en leidde verschillende high-performing verpakkingsteams over de hele wereld, ontdekte en ondersteunde talenten en creëerde daarmee impactvolle resultaten in de markt. Sinds januari 2024 heeft hij zijn eigen onderneming ViaPackaging, wat op maatgemaakte verpakkingsinnovaties en duurzaamheidoplossingen aanbiedt. Hij woont in München (Duitsland) en wanneer hij niet gefocust is op verpakkingen, spendeert hij zijn tijd met zijn familie.

Ga naar spreker »
Paul Jenkins Empack 2024

Paul Jenkins

Paul Jenkins, oprichter en Managing Director van ThePackHub, een gerespecteerd verpakkingsinnovatie consultancy met meer als 10 jaar ervaring in de internationale verpakkingsindustrie. Paul’s visie en leiderschap heeft ThePackHub een populaire vraagbaak voor brand owners, retailers en verpakkingsproducenten wereldwijd op zoek naar oplossingen voor internationale innovatie uitdagingen gemaakt. Met zijn uitgebreide kennis en expertise is Paul een internationaal erkende expert in verpakkingstrends en wordt hij regelmatig uitgenodigd om te spreken op conferenties en seminars wereldwijd. Hij heeft ook de The Innovation Zone opgericht, een ‘members-only’ platform wat toegang biedt aan meer als 8.200 verpakkingsinitiatieven van over de hele wereld. ThePackHub organiseert ook een serie van eigen verpakkingsconferenties en webinars, welke waardevolle inzichten en netwerkgelegenheid bieden voor verpakkingsprofessionals. ThePackHub publiceert ook informatieve verpakkingsrapporten en verzorgt technische verpakkingsondersteuning aan klanten die hun verpakkingsstrategie willen optimaliseren.

Ga naar spreker »
Ton Knipscheer - Empack 2024

Ton Knipscheer

Ton heeft verschillende hogere posities gehad in de internationale verpakkingsindustrie, waaronder bij de Weidenhammer Packaging Group, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor het Nederlandse Dorpak, maar ook 8 jaar voor de Pringles kokers. Hij is lid van het bestuur van de European Co Packers Association, ECPA en sinds eind vorig jaar ook actief als Executive Director van ECPA. Ton is actief lid van de Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen, VNV en jurylid van de NL Packaging Awards.

Ga naar spreker »
Scroll naar top