Tasco bvba

Tasco bvba

Over ons

Print zelf uw labels en etiketten met de kleurenlabelprinters van Tasco!

Uw productie van labels en etiketten in huis brengen, kan u heel wat voordelen opleveren. U drukt zelf het aantal labels die u nodig heeft op het moment dat u ze nodig heeft. Zo hoeft u geen grote stock aan etiketten in huis te nemen. Bij de lancering van een nieuw product of een verandering van de verpakking hoeft u dus geen kostbare labels meer weg te doen. Dit geeft u de flexibiliteit om snel te reageren op veranderingen in uw omgeving. Bovendien kan je seizoensgebonden etiketten gebruiken (bv. Voor de kerstperiode). Dit verhoogt de zichtbaarheid en uiteindelijk ook de verkoop. Nadien schakelt u gewoon terug over op het vertrouwde etiket.

Gebruikt u op dit moment enkel zwart/wit labels op uw producten? Ontdek dan snel de voordelen van kleur. Een kleurenetiket is attractiever en zal sneller door de klanten uit de rekken van de winkel genomen worden. Door te werken met een efficiënte kleurcodering zal u de producten makkelijker terugvinden in uw magazijn en de kans op foute orderpicking verlagen.

Een bijkomend voordeel van de etiketten zelf te maken is dat het mogelijk is om de variabele data (lotnr., barcode, houdbaarheidsdatum, e.d.) ineens mee te printen.

3 redenen om zelf etiketten te printen:
* flexibiliteit: uw print wat u nodig heeft op het moment dat u het nodig heeft
* goedkoper: zelf printen is vaak goedkoper dan het uitbesteden
* geen verlies: print enkel de aantallen die u nodig heeft

We hebben inmiddels klanten in heel wat sectoren:
* voeding en drank
* reinigingsmiddelen
* cosmetica
* chemische nijverheid
* pharma
* …

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top